Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,651 topics in this forum

• 0 replies
    • 71 views
    • 0 replies
    • 64 views
    • 0 replies
    • 77 views
    • 0 replies
    • 100 views
    • 0 replies
    • 61 views
    • 0 replies
    • 63 views
    • 0 replies
    • 66 views
    • 0 replies
    • 66 views
    • 0 replies
    • 83 views
    • 0 replies
    • 83 views
    • 0 replies
    • 90 views
    • 0 replies
    • 93 views
    • 3 replies
    • 200 views
    • 2 replies
    • 184 views
    • 0 replies
    • 141 views
    • 0 replies
    • 128 views
    • 0 replies
    • 155 views
    • 0 replies
    • 136 views
    • 0 replies
    • 125 views
    • 0 replies
    • 171 views
    • 0 replies
    • 155 views
    • 0 replies
    • 147 views
    • 0 replies
    • 140 views
    • 0 replies
    • 161 views
    • 0 replies
    • 193 views

• Topics

• izbacuju dve tomb raider igre u isto vreme šta? 🙂 odlična je igra, borbe su ono kao neki Final Fantasy ili šta si već igrao od tih igara.  Meni je to ok, ne moraš baš da brineš toliko o refleksima itd, možeš malo da daš sebi oduška 🙂 mali hejt je što je igra dobila nagradu za najbolju indi igru a budžet 10 miliona, ali to je sporedno u odnosu na to da je dobra igra 🙂
    • Dexter: Resurrection - https://www.imdb.com/title/tt33043892/ Iskreno, ja ne znam kako ovo može da ima ocenu 9 na imdb a new blood ima "samo" 8.  Ne znam šta će da se događa dalje, odgledao sam 3 epizode ili 4, ali sve je toliko smešno da ne znam odakle bih počeo. Možda bi trebalo da počnem od same činjenice da je Dexter i dalje živ, što ne možemo da smatramo spojlerom jer je serija o njemu 🙂 Znači, dobio je metak pravo u grudi, izgubio litar krvi i time smo tu priču zatvorili u New Blood da bi se magično povratio jer eto, bio je na snegu, to je usporilo oticanje krvi i lekari su uspeli da ga spasu! Samo je 10 nedelja bio u komi i ponovo je onaj stari. Što se prve epizode tiče, moram da im odam priznanje Mimo toga, momenat u kojem ova njegova pandurka iz prošle sezone je u fazonu "we are even now" je malo tanka, ali ajde, to nekako i može čovek da svari, ako smo već svarili činjenicu da je preživeo pucanj iz puške 🙂 I ništa, dolazi Dekster u Nju Jork, Harison ubija nekog lika i panduri su mu za petama, a Dekster juri prvog masovnog ubicu - koji je inače onaj lik Marc Menchaca i koji realno treba da glumi samo negativce, za drugo nije 🙂 No, nije to sad samo po sebi problem koliko ceo setup likova koji je komedija. Dvoje pandura, ona je pandurka bez emocija tj. sa nekim poremećajem, kad radi sluša samo Staying alive, partner joj je tipični "priglupi" pajkan, Dexter odmah upoznaje nekog vozača taksija iz Nju Jorka koji ga zove na svoju gajbu i pomaže u svemu bez ikakvog razloga, saznajemo vrlo brzo da postoji i neko "udruženje" masovnih ubica koje menadžeriše Uma Turman :)) Ne znam, možda se nešto magično dogodi nadalje pa me iznenadi, ali ovo je komedija. Čak i nema više "attention to detail" makar u bazičnoj formi pa da piju vodu stvari, nego ono ovaj uhvati lika u po bela dana, isecka ga, ubacuje u neku peć, otkud ta peć, kako ga niko nije video u nju jorku, pojma nemamo. Ujedno, videh da su otkazali Original Sin, koji nisam ni pogledao, ali evidentno su bili iznenađeni uspehom New Blood pa odmah odlučili da snimaju dalje, ovo bacili u kantu što mi i dalje potvrđuje teoriju da su sad u fazonu "tooo, vratili smo se, hajde da izmišljamo gluposti", u odnosu na New Blood koji su morali pažljivije da osmisle da se ne bi još dodatno zakopali.
    • Ortak mi preporucio ofu Expedition 33, vidim da je pokupila vecinu nagrada pa i game of the year. Samo ne znam koliko ce mi se svideti taj tip igre, to je kao neki polupotezni rpg?
    • https://www.ign.com/articles/the-game-awards-2025-winners-the-full-list  
  • Create New...