Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,629 topics in this forum

• 0 replies
    • 25 views
    • 0 replies
    • 56 views
    • 0 replies
    • 51 views
    • 0 replies
    • 51 views
    • 0 replies
    • 65 views
    • 0 replies
    • 79 views
    • 0 replies
    • 81 views
    • 0 replies
    • 70 views
    • 0 replies
    • 104 views
    • 0 replies
    • 73 views
    • 0 replies
    • 80 views
    • 0 replies
    • 132 views
    • 0 replies
    • 132 views
    • 0 replies
    • 136 views
    • 0 replies
    • 118 views
    • 0 replies
    • 97 views
    • 0 replies
    • 103 views
    • 0 replies
    • 125 views
    • 0 replies
    • 114 views
    • 0 replies
    • 112 views
    • 0 replies
    • 130 views
    • 0 replies
    • 145 views
    • 0 replies
    • 179 views
    • 0 replies
    • 141 views
    • 0 replies
    • 130 views

• Topics

• Interesantno je da kada pretražuješ u Google ispod samog sajta stoji Ali taj podatak nisam uspeo da nađem nigde na sajtu 😄 Fora je što hoće da bude baš lagan, ispod 800kg, što mu onda dosta utiče na domet. Doduše ne znam koliko bi se domet smanjio ako bi sele 4 osobe od po 100kg unutra 😄 Ali kao 120-200km dometa za vozilo koje je isključivo orijentisano na gradske uslove je sasvim ok. 
    • Kupis 2 krovna kofera od 200L :Д Moze toliko samo ako oboris zadnju klupu.   LOL @ prozor u videu, kao salter za hot dog, renault 4 stil. Za farove su pomislili da je Panda Grande lepa.   Sta kazu: koja snaga, kapacitet baterije, koliki je domet? Ma, ustvari, koga boli...
    • Kako je ovde gepek 500 L lol
    • Ali nije render 😄 mislim jeste koncept, ali auto postoji, snimali ga ljudi  Mene samo interesuje kako stane 4 odrasla čoveka u auto 3m dužine, čak i ako nema haubu. Mislim to je Toyota iQ dužina koja se isto reklamirala kao 4 sedišta, pa su onda promenili na 3+1 😄 Pri čemu je 30cm duži od Smart for Two, koji jeste malo porastao u poslednjim generacijama, ali opet mi deluje čudno 😄 U smislu nisam siguran da to baš komotno stane sve unutra da sednu ljudi. Da je kao dvosed bi mi imao više smisla i ok mi je varijatna ili je dvosed sa gepekom ili je četvorosed, ali sam i dalje skeptičan prema četvorosedu. Mislim kao ovaj lik iznad stane, ali ne verujem dok ne vidim uživo!
    • Ne moze bez kljuca, apsolutno. Taj telefon je postao prevelika koncentracija svega i svacega vaznog za individuu i jedinstveno mesto potencijalnog problema (point of failure). A ovi "ekolozi" iz prljavih industrija... Samo su nedostajala kola koja se prodaju bez punjaca, pardon, kljuca 😉
  • Create New...