Jump to content

Counter Strike 2 & 1.6

3,574 topics in this forum

• 2 replies
    • 751 views
  1. Turnir 1 2 3

• 72 replies
    • 5.1k views
  2. CSS "exYU liga"

• 18 replies
    • 1.1k views
  3. Potreban Demo Hitno !!!

• 9 replies
    • 1.2k views
    • 2 replies
    • 921 views
  4. Ekipe

• 3 replies
    • 865 views
    • 1 reply
    • 690 views
    • 21 replies
    • 2.6k views
    • 21 replies
    • 1.9k views
    • 11 replies
    • 1.3k views
  5. pincom cs 1.6 server

• 8 replies
    • 1.1k views
  6. KGB 1 2

• 26 replies
    • 2.8k views
  7. admin sra...

• 1 reply
    • 683 views
  8. Turnir u Space-u 1 2 3

• 61 replies
    • 3.7k views
    • 31 replies
    • 2.5k views
  9. Quali za ESL ???

• 2 replies
    • 658 views
  10. mod za cs?

• 8 replies
    • 1.2k views
  11. CS 1.5 & 1.6

• 2 replies
    • 762 views
  12. C17 Cup - rezultati 1 2 3

• 55 replies
    • 4.6k views
  13. TURNIR ???

• 3 replies
    • 898 views
  14. CS Deathmatch upusto

• 0 replies
    • 3.6k views
  15. Source serveri

• 5 replies
    • 719 views
  16. C17 Cup - DEMOI

• 11 replies
    • 1.2k views
  17. da Flesh ne radi

• 17 replies
    • 1.2k views
    • 7 replies
    • 1.4k views

• Topics

• oh hvala ti na pojašnjenju, dobri futogžane, onda je tema zapravo još značajnija nego što sam ja mislio u prvi mah!  
    • slažem se. stvarno mislim da postoji neki "excel" sa workhours i onda je tamo neko rekao - ako hoćete fluidnu animaciju to je X evra, ako hoćete ovu to je Y. birajte.
    • ofc, naravno da nema smisla i da će ići na naredni projekat 🙂 uvek je tako ... jbg, sad imaš centralizovan sistem prodaje i kupovine zvan steam čiji reviewovi imaju baš veliku težinu, možda i preveliku. naravno uvek će biti više onih koji hejtuju nego onih koji hvale (u reviewovima). čak i ako je igra top onih koji je hvale ima procentualno jako malo u odnosu na sve koji su je kupili.  što ne znači da igra nije bila loša ili imala mane, ali prosto možda nisu baš tolike koliko postoji želja pisaca reviewova da budu mega kritični, samo da bi napisali review koji će onda da pročita što više ljudi, ako su posebno kreativni u pisanju.
    • Hm... čini mi se da nisi razumeo poentu teme topica. Nije mladi Fox otvorio temu da bismo razmenjivali iskustva sa noćnim kremama protiv bora, nego je tema uticaj te industrije na životnu sredinu. Dakle, životna sredina je ovde glavna tema, kao i ona o zagađenom vazduhu.  Izvinjavam se što sam morao ovako da nacrtam, možda jednostavno nisi dobro video ili ti trenutno baguje text to voice aplikacija. I da odgovorim na @topic - samo napred Foxe, širenje awarenessa je generalno težak posao, posebno kad su ovakve teme u pitanju. Ja lično ne planiram da kliknem na te linkove, kao verujem ni 99% korisnika. Ali bar neki deo ovih 1% koji će odgledati promeni mišljenje bar delimično, uspeo si!
  • Create New...