Jump to content

Counter Strike 2 & 1.6

3,575 topics in this forum

• 105 replies
    • 9.3k views
  1. anti-cheat?

• 12 replies
    • 1.7k views
    • 17 replies
    • 2.5k views
    • 0 replies
    • 740 views
    • 4 replies
    • 1.3k views
  2. BOTOVI

• 22 replies
    • 3k views
  3. hlds ...

• 4 replies
    • 1.5k views
  4. Pomoc

• 3 replies
    • 867 views
    • 4 replies
    • 1.5k views
  5. pomoc

• 4 replies
    • 1.3k views
    • 5 replies
    • 1.5k views
    • 28 replies
    • 3.8k views
    • 31 replies
    • 3.6k views
    • 5 replies
    • 2k views
  6. Turnir 1 2

• 36 replies
    • 3.9k views
    • 3 replies
    • 916 views
  7. ROKA CHEATER

• 21 replies
    • 2.3k views
  8. ENC 2006 1 2 3

• 56 replies
    • 5.1k views
  9. AllStars Event

• 14 replies
    • 1.5k views
  10. Pomoc

• 5 replies
    • 1.2k views
  11. Problem

• 2 replies
    • 739 views
    • 39 replies
    • 3.6k views
  12. Ko je ovo?

• 18 replies
    • 1.8k views
  13. nece biti turnira

• 7 replies
    • 1.7k views
  14. Turnir (Space) 1 2 3 4

• 94 replies
    • 9.5k views

• Topics

• Vec vidim kako stize neki BMW ReVanced
    • Ali ne ide to tako, oni će ti cenu te sve opreme zaračunati u cenu kola, a onda ti neće dati da je koristiš ako ne platiš još i pretplatu 🙂 Mislim za ovu autonomnu vožnju mi to i ima smisla i to mogu da razumem. Ali kao bezbednosni sistemi i 360 kamera ne bi nikako trebalo da bude uključeno tu jer ne koristi nikakav cloud ili bilo šta što bi oni morali da plaćaju.  Pritom očigledno je BMW tu najekstremniji pa ih svi hejtuju, ali neke od tih stvari su počele da se pojavljuju i u "normalnim" kolima. Tipa kad sam seo u Karoq je pisalo da mora da se doplati za navigaciju. A recimo sad kad sam vozio Corollu je na ekranu za navigaciju stajao samo neki kompas i pisalo je da je istekla pretplata za navigaciju i da kliknem tamo ako hoću da obnovim (verovatno je bilo godinu ili dve kad je auto bio nov po defaultu). I to možda i ne bi bio toliko problem, ali meni deluje da su mu te mape osnova za pištanje kad prekoračiš brzinu i da nisu ažurne, tipa na auto putu po BG mi je stalno pokazivao ograničenje 60 kad je ograničenje 80 (i pištao naravno), na mnogim ulicama je pokazivao 40 iako nigde nije bilo znaka za 40 i logično je da je 50 i slično...
    • Za nešto što koristi internet mi je OK da se plaća neka pretplata, ipak ima tu nekih troškova. Ali za nešto što imam u kolima i palim na dugme bogami se ne slažem. Neka propadnu svi koji to rade!!!
    • Iskreno, meni čak i ovo nije toliko loše. Nek ugrade tu opremu silnu, a nek naplaćuju samo ono što koristiš. Pa kome trebaju dodatne oči i druge gluposti, uvek može da plati za to.   Taman da tu opremu onda ne naplaćuju od nas ostalih mučenika kojima ne treba.
    • ccc https://www.carscoops.com/2026/02/bmw-ix3-has-a-360-camera-but-youll-pay-monthly-to-use-it/  
  • Create New...