Jump to content

D!nam!tash

The X
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About D!nam!tash

  1. Iako o tome pishe na tehnicomovom forumu mislim da je red i ovde da se kaze nesto o tome. Zar je moguce da je nas pro ice i na da sve cold Roka uhvacen sa cheatom! U njega smo se kleli svi zeleli kad porastemo da budemo kao on a sada sve nase snove srusio je taj prokleti HiGard i Igor.ex.Porno koji ga je 2x u jednom danu hvatio sa cheatom, i dao mu BAN. Zaista u sve sam mogao da posumljam ali u Roku nikada, i tako pod stare dane nas ROKA... jbg. Treba da se zna,a sem njega siguran sam da ce jos neka zvucna imena nase "mocne online" cs scene pasti....
  2. Ne kucash u konzolu! No, desni klik na ikonicu Cs-s, properties, pa posle " -console -game cstrike -noforcemaccel -noforcemparms -noforcesped -ful" >>>moras obavezno postovati "jedno prazno mesto [space] pa crtica - . U suprotnom ti nece vredeti nishta !
  3. Moze jedan provereni narkoman kao ovaj iz NS-a da preti ljudima da ce banovati sa servera [Tehnicom 1.6] zbog, vidi se dobronamernih kritika! To moze da uradi samo neko u cijoj je nadleznosti ceo server i admini , a ne neki lik koji se trese na stolici i s vremena na nevreme ima napade-izlive "inteligencije"!
×
×
  • Create New...