-
Topics
-
nisu custom, kad si oldtimer dobijaš te OT! što jeste ok odluka vlasti, da kažemo 🙂 pa i nema baš. ali zato napred je ok, jedino što ležiš na podu 🙂
-
Prodaje se ovaj komp. Ja mislim da je cena fer. Ako sam zeznuo skrenite paznju. Ali kapiram da je fer cena za ovo.. Plus su kvalitetnije komponente iz tog vremena...pozeljno bi bilo ovako zajedno da ode intel i5 3550 box kuler gigabyte ga-z77-d3h 2x8gb kingston 2400mhz ddr3 (model hx324c11t3k2/16) 240gb ssd kingston 1tb hdd(model GTX660-DC2O-2GD5) 500W Raidmax Vortex, bronze 80(model RX-500AF-V ) cheiftek kuciste cena 100e Licno preuzimanje u Bgd + usb mis, dve tastature ps/2(u dobrom stanju) i nova neotpakovana podloga za misa za samo 500din ako nekom treba uz ovo. + ako neko zeli nov win10 dolazi gratis za forumase. Moze da dodje i bez windows.
-
By Dick Warlock · Posted
Toyota Prius, bar neki raniji modeli. No, kako kupac da to zna... -
hmmmm... smanjena snaga nije problem liku iz borče koji hoće da vozi X3 samo nije X3 nego iX3 ali sve je to isto, samo ne radi baterija. naravno da 1/1 je gori nego ovaj što nema bateriju jer je lakši itd, ali ako je i 10k evra jeftiniji, top! rikverc može biti problem, ali baš nisam čuo ni za jedan model kojem rikverc radi samo na struju. ali nesam školovao.
-