Jump to content

• Topics

• evropski izveštaj je za štete do 200 hiljada, tako da to ovde ne bi moglo. super je Jaris, zamene se vrata i prednje krilo, bude super. ovde je bitniji lakirer, da to izgleda što bolje na kraju. biće to ok sigurno 👍
    • Previše tu već variraju situacije od slučaja do slučaja, banalan primer - ide budala u rikverc, udari te u prednji deo tvog auta, nema kamera, nema svedoka, tvrdi da si ti njega udario od pozadi, i ima "nekog jakog". Fotke, "dash" kamere, ne pomerati se, kontam da su sve to dobre prakse, moj slučaj je preočigledan i momci su osim poznavanja saobraćaja (!?) bili normalni, ali imaš komplikovane situacije, imaš budale, znaš već.
    • @LuckyNe znam da li treba da pitam, ali da li si VIDEO da mobilni ima kameru? 😄 @millanče Jasno sve, mozda sam i ja pravio gresku sto sam se sklanjao pa me zanimalo da li mozda ima neki zakon koji regulise postupanje nakon udesa sa "manjom" stetom. Ovde kod tebe je sve cisto pa i da ste se pomerili ne vidim koju bi pricu mogli da smisle gde si ti kriv? Mozda da zamene uloge gde si ti radio polukruzno, a oni naleteli na tebe? Kapiram da ako fotkas odmah nakon sudara mozes da se pomeris jer sta god da smisle imas fotku kao potvrdu tvoje price.
    • jebiga, zar stvarno mislite da se necemo udruziti protiv slovenacko-jevrejskog-uduzenog-zlocinackog-poduhvata na forumu
    • Sa zakoni sam loš, ali kad smo nazvali policiju preporučili su da ne pomeramo ništa, cenim da pomaže donekle u utvrđivanju činjenica šta se i kako dogodilo, ključna reč "donekle", jer kad dođe do odbacivanja u suprotne trake i na druga vozila, sve se verovatno dosta komplikuje. Čak su i ovi klinci iz fiata mimo ludosti u logici vožnje bili prekorektni u svakom drugom momentu svega posle. Rekao je da ne pomeramo, nije ni pokušao da pomeri svoj iz te inkrominišuće pozicije u kojoj sam ja požurio odmah da ih uslikan "zlu ne trebalo", potpisali punu odgovornost. Zumeri neki tipični, 2000to a izgledaju kao čovek od 35, "overworked zoomer" taj neki arehetip, iz Beograda, a postavljaju kamere po Šapcu, kući za Beograd kreću u pola pet uveče, žao mi i njih u neku ruku :(
  • Create New...