-
Topics
-
Odradih sve servise u Euroimpex preko puta BIG-a. za pezoa 208 na 87500km. Uzeo sam ga polovinom februara sa 83500. Diskovi su vec zamenjeni, kontam da je trebalo jos svecice da odradim. Eto updejta da malo aktiviram topic :D
-
A ti ćeš brzo da namotaš 3 kruga? iz prakse, taj deo je odličan, sranje je što imaš veštački feedback, al opet i na većini novih kola je servo toliko u akciji da je jako sličan osećaj. Već sva kola imaju progresivan volan, tako da nema razlike kad ideš brzo. Realno problem samo baticama koji su navikli da drže 12 to jaja poziciju ruku 🙂 Za limitere kapiram da je priča da prosto imaju manje posla ako auto može da pegla max 160 i to je to. I baterije i hlađenje i kočnice i gume i domet itd itd. Meni je tu iz prakse veći problem kako je to napravljeno, jer recimo ID3 ti saseče gas skroz na nekoj brzini.. KIA će da te pusti da guraš preko ako je nizbrdo i/ili si se već nekako zaleteo. Najgore iskustvo sam imao sa Amijem koji ubrza do 45, pa saseče pa čim padne na fazon 44.5 opet upali i poskoči, pa opet saseče pa tako u krug kao da auto konstantno trokira.
-
bas me zanima sta se postize ovim, u situacijama gde treba nesto da se odreaguje brzo i precizno
-
Najnovije tumacenje je da zbog sukoba sa Vucicem i vlascu posle podrske studentima nece da se vrati u Srbiju :D
-
Članak za Đokovića i Atinu je 100% novinarski retardizam. Đoković i žena mu su došli u Grčku povodom humanitarnog rada, valjda hoće da presele sedište jednog fonda tu. Čovek živi u Monte Karlu, seva mu za Atinu - to su neki Francuzi izmislili, a onda CrapGPT novinari ishalucinirali sve ostalo.
-