Jump to content

OGLASI: MOBA - DOTA2, LoL...

Pravila oglasnog dela foruma

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani i odobreni član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

390 topics in this forum

• 2 replies
    • 2k views
  1. WTS LOL acc

• 0 replies
    • 1.8k views
    • 2 replies
    • 1.9k views
  2. WTS EUNE

• 0 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 1.3k views
  3. WTT LoL

• 0 replies
    • 882 views
    • 0 replies
    • 1.5k views
    • 10 replies
    • 2k views
    • 3 replies
    • 1.4k views
    • 0 replies
    • 1.4k views
    • 2 replies
    • 1.6k views
  4. wts lol acc

• 0 replies
    • 1k views
  5. WTB Nordic acc.

• 0 replies
    • 791 views
    • 10 replies
    • 1.6k views
  6. Lol akaunt boost

• 1 reply
    • 1k views
  7. WTT WOW ACC ZA LOL ACC

• 0 replies
    • 729 views
    • 0 replies
    • 668 views
    • 0 replies
    • 865 views
  8. Prodajem acc EUNE Plat V

• 0 replies
    • 621 views
    • 11 replies
    • 4.2k views
  9. Prodajem lol acc

• 0 replies
    • 547 views
  10. EUW Gold V Division

• 0 replies
    • 691 views
    • 1 reply
    • 905 views
    • 0 replies
    • 644 views
  11. kupujem acc bronze

• 0 replies
    • 590 views

• Topics

• Sem razlike u dimenzijama, evo jos nekih koje si spominjao ako sam dobro ispratio (9, 9a i 9 pro): - baterija (4700 mAh, 5100mAh i 4700 mAh). Ovde imas i razliku koliko brzo se puni i sama snaga punjaca - ram memorija (12, 8 i 16GB) - kamera (advanced dual rear system, dual rear system i pro triple rear system)
    • Pa kako da se ne sloze, ipak su bivse stranacke koege 😉
    • Gradonačelnik je retardiran. Imajući to u vidu, ja mislim apsolutno istu stvar kao i on Ovaj RUR je postao nacionalno blago 🏆
    • Ma nije, neka je Kia fora, jer pizde i u drugim delovima sveta na to u Kia/Huyndai vozilima. S tim da je za neke stvari korisno, tipa ti možeš da odabereš 3 nivoa te speed limit asistencije - 1. nivo je ono što bi meni bilo idealno, u smislu pokazuje ti znak na tabli, ali ništa ne pišti kad prekoračiš, 2. nivo je taj njihov default gde pišti kad prekoračiš i malo nervira, 3. nivo je da ti bukvalno softverski ne daje da voziš preko ograničenja, kao speed limit na starijim kolima koji si ručno morao da podesiš a ovo radi na osnovu prepoznavanja znakova. Praktično ovo što si naveo kao opciju da će uskoro da uvedu u EU 😄 Ali je za neke situacije ok, u smislu ja sam taj nivo 3 koristio u Sloveniji kad sam vozio po nekim selima gde su ograničenja dosta restriktivna a kazne verujem dosta ozbiljne pa nisam hteo da rizikujem.  E sad dodatni problem je obeležavanje puteva kod nas - na primer kad se penjem na Most na Adi ka Nbg od Sajma on pokupi znak za ograničenje "5" koji stoji za tramvaje 😄 
    • Gradonačelnik je svakako retardiran, pogotovu sa ovom izjavom u ovoj situaciji. Plus ubacuje kružne tokove gde god i treba i ne treba jer je neko u njegovoj administraciji to smislio da je dobro, nevezano od objektivnih okolnosti gde ih postavlja i da li to rešava neki problem.  E sad, imajući sve to u vidu ja zapravo mislim da bi kružni tok na toj lokaciji bio relativno solidno rešenje jer bi ubrzao protok saobraćaja, plus na još par lokacija i u Omladinskih brigada i u Jurija Gagarina, pa čak i u Tošinom bunaru, gde ima i prostora i smisla praviti tako nešto. S tim da bi to trebalo naravno uraditi sa nekim planom i strategijom, a ne ovako kako oni sad rade... 
  • Create New...