Jump to content

FearSC

The X
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-13 Nije se snašao

About FearSC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dota Pit / Gamersbook has announced LAN Finals in Croatia, Spaladium Arena European Union, March 31 - April 1, 2016 More Information - https://www.facebook.com/events/524224471074884/ Takodje, na vise mesta ce se odrzavati giveaway za karte, tako da ce biti sanse za free tickets :D Uzivajte.
  2. Tradovao bih Dota 2 iteme, za CSGO nozeve/skinove. Imam oko 90% svih mogucih itema u doti, pa ako je neko voljan ili ako se neko smorio sa CS-om, da se traduje samnom. Imam preko 2,500 itema u doti, tako da izvolite :D http://i.imgur.com/CpDpQjB.jpg http://i.imgur.com/Mwhkbm5.jpg I naravno, Steam Offer Link ukoliko zelite da odradite fast trade ( ofc no lowball plz ) Ty <3
  3. Radim Giveaways from time to time, tako da ukoliko zelite da gledate, bacite pogled na FearSC-Stream . Thx for support and subs <3
  4. Evo da i ja postavim slike, from my POV FearSC Instagram . Poz za Leska i Bax-a :D
  5. Da ima, i ochekuje se jedno veliko iznenadjenje za par dana, samo da se zavrshi kompletan code i pochinje sa radom. Poshto nas je otkupila jedna velika firma, radimo kako oni kazu i misle da je ok. Bice jedan veliki update ovog' .
  6. Danas ( nocas ) je izashao Patch 0.5 sa kojim je ubachen Duo-Join i balansiran dosta. Da ne bih sada preprichavao, shta, gde i kako, mozete slobodno pogledati patch notes i videti velike izmene i poboljshanja.
  7. Hvala na supportu, samo bih vas molio da na forum reportujete flamere i "GG" spammere... Tnx
  8. Dozvoljen je samo English i nishta vishe, inache da sajt radi?
  9. Hocu da kazem, da tvojih 2500 partija nema veze sa www.n-gage.tv ( potreban ti je minimum 300 win-s, samo da bi se zaobishli oni totalni pochetnici Dote ) zatim, ti kada krenesh da igrash na n-gage, ti imash svoju zasebnu statistiku i rank, gde cesh dobijati poene, achievmente itd itd, SVOJOM zaslugod i samim tim, prelaziti iz jedne divizije u drugu, gde ce ti svakim danom igre biti sve bolje i bolje... E to je poenta lige ( i ako ste vi imali problema sa Rusima na obichnom MM, to ne mora da znachi da ne postoje highskill Rusi, koji bez problema prelaze iz jedne divizije u drugu ) gde ce igre biti maximum balansirane, sa nedeljnim/mesechnim nagradama.
  10. Ne shvatash da ovo nema veze sa MM.. Tebi je glavni cilj, da izadjesh iz Bronzanog skilla i prebacish se na Platinum i Diamond, gde nema veze da li su rusi ili ne, jer je to totalno druga igra kada si odvojen od debila i igrash sa ljudima koji zele da igraju pravu dotu ... To je poenta Inhouse lige.
  11. Gore je kada se josh nisi separatisao od pojedinih debila, koji su doshli da unishte sve... Zato postoje divizije pa kada se razradi i kada svako bude predodredjen za svoju vrstu skill-a, onda ce samim tim i igre biti mnogo bolje. Inache sve se radi na forumu n-gage. http://www.n-gage.tv/forum/forumdisplay.php?fid=12
  12. Napravljen je sada i warning za cancel kada se nadje game, tako da ce biti bolje nadam se. Ima tu josh mnogo toga da se radi, sada kada nailazite na bugove, molim vas da prijavite na forum, da bih otklonili shto je brze moguce. Hvala
  13. Sve je josh u beta fazi, tako da svaki bug koji primetite ( naravno prvo pravila morate prochitati ) reportujete na forum http://www.n-gage.tv/forum/forumdisplay.php?fid=16 i to se brzo ispravi.
  14. Samo napred momci i shirite ves shto je vishe moguce... Kada budem video da je system barem 70-80% balanced, tada se ubacuje win prize na kraju svakog meseca. Nakon toga dolaze nedeljni online turniri sa money pool-om. Takodje radim na Matchmaking system za : CS:GO HoN WoT LoL Smite Dawngate i ostale poznate naslove... Share i samo share ... Tnx za support.
  15. U ovoj kombinaciji su trenutno ako se secate dota-league.com (11.11.11) i dotalicious-gaming.com, tako da sam spojio 2in1 i da napravim balanced system za Dota 2 MM...Opshirnije imate na n-gage forumu. Hvala na supportu.
×
×
  • Create New...