Jump to content

OGLASI: MOBA - DOTA2, LoL...

Pravila oglasnog dela foruma

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani i odobreni član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

390 topics in this forum

• 0 replies
    • 291 views
    • 0 replies
    • 347 views
    • 3 replies
    • 468 views
    • 0 replies
    • 430 views
    • 0 replies
    • 657 views
    • 0 replies
    • 341 views
    • 0 replies
    • 366 views
    • 5 replies
    • 1.5k views
    • 1 reply
    • 402 views
    • 0 replies
    • 362 views
  1. Prodajem Dota 2 Nalog

• 1 reply
    • 536 views
    • 3 replies
    • 676 views
    • 2 replies
    • 927 views
    • 2 replies
    • 727 views
    • 0 replies
    • 1k views
  2. dota 2 akaunt

• 0 replies
    • 605 views
  3. dota 2 akaunt

• 0 replies
    • 913 views
    • 0 replies
    • 604 views
  4. menjam cs za dotu 2...

• 3 replies
    • 1.3k views
    • 1 reply
    • 562 views
    • 0 replies
    • 353 views
  5. Prodajem dota2 gift

• 0 replies
    • 508 views
  6. prodajem dota2 invite

• 0 replies
    • 348 views
  7. kupujem dota 2 beta

• 0 replies
    • 450 views
  8. jos malo pa nestalo :)

• 4 replies
    • 874 views

• Topics

• Izašao demo https://store.steampowered.com/app/1486920/Tempest_Rising/ trebalo bi da bude old skul rts. Stavio da se skida, pa ću valjda i probati 🙂 
    • G!!!'s hones reviews! Zvuci kao youtube kanal koji bih gledao! Bolji rivju nisam pročitao realno 😄
    • hahaha, ovo je najbolji deo "reviewa" :)) koliko sam ja čitao po sajtovima goooomila bagova je tako "koncipirana" (dal bag može biti koncipiran?) da nema pojma igrač dal je bug ili feature ustvari da li je bag ili on nema pojma šta da radi. valjda će da prepeglaju to sve vremenom.
    • Dopada mi se što je ilustrovao slikama iz Severence 🙂 Pazi, ne znam tačno koliko on može da uradi sve to i šta bi time dobio, ako prati keystrokes etc. Ako će AI da zameni sekretaricu koja zakazuje sastanke, on to može da uradi samo na bazi tog znanja kako se zakazuju sastanci. Mislim da bi praćenje toga šta sekretarica radi tokom dana samo unelo "šum" u AI koncept rada.  drugo, zavisi i koliko je posao povezan sa eksternim faktorima, recimo prodaja. Tu neka i 80% taskova je neki excel, ali 20% je živi odnos sa ljudima itd koji ipak "donosi dilove". Taj model "mimikrije" može da ima smisla ako AI treba da bude u outputu prema korisniku pa da liči "na čoveka". Ali opet dal treba nekome AI koji ono kaže "sačekajte na vezi" dok proverava nešto "sa kolegom" ili da ti odmah da info? 🙂
  • Create New...