-
Topics
-
jedini downside koji nisam napisao gore je to da ne sme u mašinu za sudove 🙂 i to me možda jedino baš propisno smara - mada se i manje pere generalno ali opet 🙂 čekaj stani, meni ovo malo "sumnjivo", jel si ga pripremio prvi put, ili možda opet da ga "ispečeš"? ono namažeš dobro mašću pa u rernu na 15-20 minuta itd? trebalo bi da onda upije dovoljno masti da mu posle podmazivanje skoro i ne treba?
-
ne'am pojma, možda sam fanboj rhee! šalim se, nisam, ali možda mi je nešto kliknulo 🙂pola scena sa njom mi je osmeh na licu čak i kad scena nije smešna :)) nego neko je ovde napisao ili ne znam kako sam saznao da je It's always sunny nastavljen nakon onog završetka 2017-2018 kad li beše, tako da sam notirao sebi da bacim pogled na te nove epizode. I makar ovo što sam pogledao iz 2019 što bi trebalo da je prva koju nisam pogledao je i dalje dosta dobro 🙂 Nastavili su fin niz iz osnovnog serijala, nisu ništa upropastili ili zakomplikovali. Drago mi je što je i ova serija nastala u vreme kada je mogla da nastane i preživi jer prvo bi je cancelovali u startu, a ovima su dali drugu šansu ubacivanjem De Vita posle prve sezone, drugo nisam siguran da bi ovaj koncept humora uopšte mogao da preživi u današnje vreme 🙂 Sad, najnovije sezone su opet 5-6 godina od ove koju sam pogledao, pa ne znam kako će to da ispadne, ali izvestiću!