Jump to content

OGLASI: MOBA - DOTA2, LoL...

Pravila oglasnog dela foruma

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani i odobreni član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

390 topics in this forum

• 0 replies
    • 606 views
  1. WTB Account Boost

• 0 replies
    • 837 views
    • 0 replies
    • 6.1k views
    • 0 replies
    • 1.1k views
  2. dajem dota 2 za cs 1.6

• 0 replies
    • 444 views
    • 0 replies
    • 263 views
  3. :^)

• 0 replies
    • 586 views
  4. eu west povoljno

• 0 replies
    • 542 views
    • 0 replies
    • 518 views
    • 0 replies
    • 470 views
    • 0 replies
    • 735 views
  5. Menjam/Prodajem EUNE acc

• 0 replies
    • 382 views
    • 0 replies
    • 601 views
    • 0 replies
    • 499 views
  6. WTS account EUNE

• 0 replies
    • 439 views
  7. WTS Diamond EUNE

• 0 replies
    • 682 views
    • 0 replies
    • 602 views
  8. Prodajem LOL acc 30 LVL

• 0 replies
    • 368 views
    • 0 replies
    • 664 views
  9. WTT Lol - 2x acc

• 0 replies
    • 517 views
  10. Menjam steam za RP

• 0 replies
    • 365 views
    • 0 replies
    • 454 views
    • 0 replies
    • 586 views
    • 0 replies
    • 570 views
  11. 3xdota2 za cs:go

• 0 replies
    • 616 views

• Topics

• A on kao ne zna 🙂 
    • Pa bas zbog toga, najbolje lokacije u gradu, neko od ekipe je bacio oko na ta mesta da otvori kladionice ili tako nesto. Edit, telepatija!
    • Pa baš zbog lokacija. Treba neki kum da otvori kockarnicu, striptiz ili šta već.
    • Moja keva baš nešto gotivi neku njihovu kremu koju su oni pravili, poslednji put kad sam bio u toj apoteci u Domu Zdravlja na Nbgd je izgledalo kao neka scena iz post-apokaliptičnog filma, u smislu prazni rafovi, oni ljudi tamo kao nešto rade ali skroz smoreni i sl. I ja kao "dajte sve što imate od te kreme" kupio tipa 3 kom koje su imali i to je to jbg, nema pravljenja više 😞 pritom ja zaista ne znam kako su gradske vlasti uspele da ubiju apoteku koja ima najbolje lokacije u gradu i koja je sve vreme pravila gomilu tih nekih stvari koje bukvalno nemaš nigde drugde. 
    • Moram da se ispravim, poslali su mi još jedan mail - dakle imaju "sajamsku" ponudu i za restajling model. U suštini ovako letimično gledano restajling je na toj akciji skuplji za jedno 1.500 evra nego što sam ja prethodni platio pre godinu i nešto dana, s tim da sam ja dobio i 18" zimske gume. Ali kažem letimično, nisam sad ulazio baš u svaki detalj samo sam gledao nivo opreme, u smislu moguće da su u restajling ubacili neki dodatak koji ja nemam. I to mi deluje kao korektna iako ne i neka ludilo ponuda. 
  • Create New...