Jump to content

warmaster

The X
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-3 Nije se snašao

About warmaster

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne vredjam, kao sto se vidi nigde nisam uvredu napisao. I ne zelim da se spustam na niske grane da vredjam. Postujem klanrur, govori ti i to da klanrur ima podforum kod nas na pcaxe, a i iz postovanja ka njima, necu nista vredljivo pisati i ruziti dobru komunu. Ne moram ovo pisati ali eto ako ce ti zasititi sujetu, ima matoru 9600gt, i zato se i on prijavio na takmicenje, ali opet, to nije tvoj problem i nije na tebi da mislis o tome. Toliko od mene u ovoj temi, nemam vise sta pisati. Pozdrav. PS edit. buduci da editujes post, da ljudi ne vide baljezgarije i caps lock koje si prosuo, eto da editujem da ne pomisle da pisem u vetar, vidi onaj koji treba da vidi sta je sve pisalo. Pozz.
  2. Alo bre dete moje malo, kakva diskvalifikacija, gde pise u pravilima i gde pise da je diskvalifikovan? Da sam cak eto i ja postovao moj selfi ovde, imam pravo da ucestvujem (nisam, jer sam ja licno vec osvojio nagradu ( i pravio sam odredjene rekvizite samo za takmicenje na tom forumu), i nemam potrebe za drugom). On je druga osoba, kostim i nije isti skroz, a zajedno smo ga pravili tako da je i njegov koliko i moj. Kad budes malo odrastao, shvatices da je zajedljivost jedna gadna osobina. Toliko o tome. Propozicije su više nego jednostavne: Postavite selfie na kojoj ste maskirani u Geralta, glavnog lika serijala Witcher u ovom topiku Dozvoljeno je koristiti šminku, kostime, rekvizite, kao i digitalnu manipulaciju slike putem odgovarajućeg programa Jedan takmičar - jedna fotografija
  3. Salu na stranu, sta se ti busas :) Kostim nije isti, vidne su razlike, i da, kostim smo radili zajedno, i ne nije jedan trud vec je zajednicki trud. Koliko sam ja radio na njemu, i on je. S tim sto se on prijavio ovde za takmicenje, ja na pcaxe.
  4. 1g za 80din, 50g za 3750din, 100g za 7000din Kontakt na pm
  5. Kao sto naslov kaze, prodajem ili menjam acc za D3, ili gw2 acc uz moju doplatu. Acc lvl30 naravno, username Brijac, 5 rune page-ova, dreka runa za ad carry, ap carry, bruiser. 46 otkljucanih championa (uglavnom saim igrao odabrane champione i ip davao na rune), platinum elo 1771 tako da dobijate platinum badge i okvir i novi skin po zavrsetku sezone(trenutno je gold okvir i badge, i skin za jarvana od prosle sezone). Od skinova iskreno ne znam ni sta sve imam, ali ima ih par. Info moze na skype vuk_djuric. Pozdrav.
  6. Hahahah, ubaci i Nashor-a na listu :P
  7. Ne mogu da ne prokomentarisem.@HaAsAn Sta se lozite, koja tuca, koje bre pretnje. Sto merite k***c, ponasate se kao decica. Ako nekoga neko ne podnosi, lepo ignore i cao, a ne ovakvo baljezganje "snagom".
  8. Oj bagro :). Evo ja se prijavljujem za HoN tabor ^^
×
×
  • Create New...