-
Topics
-
-
Moja keva baš nešto gotivi neku njihovu kremu koju su oni pravili, poslednji put kad sam bio u toj apoteci u Domu Zdravlja na Nbgd je izgledalo kao neka scena iz post-apokaliptičnog filma, u smislu prazni rafovi, oni ljudi tamo kao nešto rade ali skroz smoreni i sl. I ja kao "dajte sve što imate od te kreme" kupio tipa 3 kom koje su imali i to je to jbg, nema pravljenja više 😞 pritom ja zaista ne znam kako su gradske vlasti uspele da ubiju apoteku koja ima najbolje lokacije u gradu i koja je sve vreme pravila gomilu tih nekih stvari koje bukvalno nemaš nigde drugde.
-
Moram da se ispravim, poslali su mi još jedan mail - dakle imaju "sajamsku" ponudu i za restajling model. U suštini ovako letimično gledano restajling je na toj akciji skuplji za jedno 1.500 evra nego što sam ja prethodni platio pre godinu i nešto dana, s tim da sam ja dobio i 18" zimske gume. Ali kažem letimično, nisam sad ulazio baš u svaki detalj samo sam gledao nivo opreme, u smislu moguće da su u restajling ubacili neki dodatak koji ja nemam. I to mi deluje kao korektna iako ne i neka ludilo ponuda.