Jump to content

OGLASI: MOBA - DOTA2, LoL...

Pravila oglasnog dela foruma

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani i odobreni član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

390 topics in this forum

• 5 replies
    • 24.1k views
    • 1 reply
    • 5k views
  1. prodajem HS acc na EU

• 0 replies
    • 5.5k views
    • 2 replies
    • 5.7k views
    • 5 replies
    • 6.8k views
    • 0 replies
    • 5.8k views
    • 0 replies
    • 5.7k views
    • 0 replies
    • 5.9k views
    • 0 replies
    • 5.9k views
    • 0 replies
    • 5.7k views
    • 0 replies
    • 5.9k views
    • 5 replies
    • 6k views
  2. LoL acc za CSGO

• 0 replies
    • 5.9k views
    • 0 replies
    • 6.3k views
    • 1 reply
    • 6.6k views
    • 0 replies
    • 6k views
  3. Hearthstone account

• 0 replies
    • 8.5k views
  4. Dragonclaw hook

• 0 replies
    • 6.5k views
  5. csgo key

• 1 reply
    • 6.4k views
    • 0 replies
    • 6.4k views
    • 0 replies
    • 10.7k views
    • 0 replies
    • 6.4k views
    • 3 replies
    • 6.8k views
    • 0 replies
    • 7.4k views
  6. Prodajem EUW LOL ac

• 0 replies
    • 6.8k views

• Topics

• Probao sam upwork medjutim nije mi se svideo nacin na koji funkcionise, previse komplikovano. Pritom ne mogu da im dajem tekme putem stranice vec trebaju da se registruju kod mene, prodju trening, potpisu ugovor i tek onda mogu da rade gde su placeni putem banke ili skrila. Ako bih i nasao nekoga verovatno bi mu bio sumnjiv proces jer pri registraciji treba da prilozi licne podatke iz LK ili pasosa i sliku/selfi istog pa je pitanje koliko bih trajao pre bana. Sto se tice tezine treninga i posla bukvalno je manki si manki du. Jedino da neko ima daunov sindrom ili neku cp pa da usere. Bukvalno treba da se klikne dugme poen tim 1 ili tim 2 u odbojci i tako tokom cele utakmice. Za druge sportove ima koje dugme vise, ali sve se nauci na trening platformi. Ne znam ni sto se registrovah na dzobl, al kao ajd da vidim i imam isti osecaj da je neka teska prevara. Ovaj monster ima potencijala da bude ono sto trazim, medjutim treba da vidim da li treba da prodjem neku proveru da bih oglasio posao. Na indeed i seek traze ime firme, adresu, broj telefona biznisa, registracioni broj itd. Samo sto me ne pitaju za krvnu sliku, da li podrzavam trampa i ko je najveci retard na ruru 🙂 U neku ruku sam i to hteo da te pitam. Da li ti se desavalo da ti traze podatke firme za oglasavanje i sl.? edit: evo ga i na monsteru "ime firme, broj telefona i sediste". da li postoji neki nacin zaobici ili naci neku firmu koja bi kacila oglas za mene? ili mi je jeftinije da otvorim neku firmu na sebe gde/kako?
    • Bicikl je nov. Nije vozen. Garancija ide uz njega, koja vazi od Oktobra 2024. Cena 25.000 RSD Link proizvoda: https://planetbike.rs/bicikl-polar-grazia-6s-retro.html?srsltid=AfmBOop4exV5NXIp2dFduf7d5J3WTe3KatpR1PL-rMkZzYITuhFkJz_P  
    • hm, znaš kako, nemam puno iskustva sa ovom indeed platformom a ni generalno sa ovom temom posla koja je tebi potrebna. imam izvesno sa fiverom i upworkom i to stvarno zavisi od kandidata koji ti se prijave, moraš da izvršiš ok procenu, naravno ocene i komentari itd mogu da pomognu ali na kraju dana sve je to od osobe do osobe. Ne mogu da kažem da nisam imao uspešne projekte, zapravo su dosta fino prolazili ali mi se desilo i da su neki potpuno fejlovali. znači, iz mog iskustva sa ove dve platforme, ja bih otišao i okačio oglas "Looking for a person to go to sport matches in Zemlja1/Zemlja2/Zemlja3 and keep scores" ili pokrenuo odvojene konkurse za svaku od tih zemalja. To bi verovatno potpalo pod neki "data entry" ili tako nešto kao kategorija. doduše da budem iskren nemam direkt iskustva sa nekim ko radi "van kompa" tj. ko nije za računarom za taj posao koji tražim, tako da bi verovatno morao da dogovoriš manuelni unos vremena rada, što zapravo i ne bi trebalo da je teško jer ono meč traje 90 minuta tj. 2h sa poluvremenom, tamo i nazad mu je po sat vremena da dođe znači 4h radi jednu utakmicu, to mu dozvoliš da tako unese i imaš jasno definisanu cenu sata. Sad ja ovako napamet pričam kako bih to postavio. Upwork npr uzima neki svoj procenat od plaćanja radniku, pa samo i to uračunaj u priču. Kako se ophode prema novim ljudima to ne bih znao, ali znam da te platforme svako malo dižu req za registracije. Svojevremeno je bio dovoljan user/pass sad ima i ono potvrdi ID sa ličnom kartom okači sliku daj sempl urina i to. taj džobl ja iskreno mislim da je to neka prevara :)) ne znam nikoga da je tu oglasio ili našao posao ali oni samo kradu oglase od drugih, imaju neke polu generičke mailove koje šalju sa nekim google translateom, tako da bih to obilazio u širokom luku. Ali imaš i svetske platforme za oglase, tipa monster i to, možeš da probaš i na njima, pa plaćaš ove preko paypal itd. Sad kad razmislim verovatno zavisi od zemalja koje su ti potrebne, tj. odakle ti trebaju radnici?
    • Државна рекордерка Србије у скоку увис Ангелина Топић освојила је сребрну медаљу на Европском првенству у Апелдорну. Армин Синанчевић био је петопласирани у финалу бацања кугле.
    • Treba mi pomoc ili smernica kako bih najlakse mogao da se oglasavam preko na stranicama poput indeed.com seek.com i slicnim (predlog ako ima bolje)? U pitanju je trazenje ljudi koji bi isli na utakmice da rade ovo sto ja radim tjs. unosili uzivo statistiku. Pre 2 godine sam se oglasavao na indeed.com i placao za to medjutim uveli su neku kontrolu, pa kako nemam registrovan biznis ne mogu ni da se oglasavam vise. Registrovah se na dzobl gde me je neki agent smarao 10x telefonom dok joj nisam rekao da me ne maltretira. Kapiram da je dzobl neka opcija za kod nas mada nisam siguran. Kapiram da bi ti @Lucky mozda znao nesto vise ili mozda neko drugi?
  • Create New...