-
Topics
-
Ne znam da li ste ispratili celu farsu oko Oriona, ali pošto sam korisnik posmatram je iz prvih redova 🙂 Telekom je kupio Orion, to smo znali, ali ne i šta će da se dalje desi. Prvo, niko se nije javio da pošalje bilo kakvo obaveštenje oko ovoga. Ono Orion je sad Telekom, desiće se to i to, tad i tad. Drugo, račun za februar nisu ni poslali da se plati. Treće, sad su poslali za mart (i sa dugom iz februara) i opet ništa nisu zapravo rekli osim da je Orion sad Telekom i da su ga kupili i da za korisnike "sve ostaje isto" i da će imati "najveći kvalitet". Naravno nije ostalo isto, jer umesto 2500 din za paket zapravo treba da platim sada 3800 za paket. A paket skoro i da ne znam kako se zove i koji je, a na računu piše "Naknada" pa tek na drugoj strani gore piše "Internet" :)) But wait, u tom mailu piše i kako zbog dobrodošlice dobijam 50% popusta na pretplatu u naredna tri meseca, tako da je puna cena paketa 7600 DINARA :)))))) I takođe jedan od bedaka u septembru ukidaju @sezampro.rs mailove 😞 ode Dejan Ristanović, ode i Sezampro 😞
-
pa i to je tačno, valjda su videli do sad da smo hteli više puta da ih razotkrijemo!
-
pa nije loše, kao da su rekli ok previše smo poludeli sa ovim novim modelima u odnosu na prošle, hajde malo da smirimo priču i nađemo se na pola puta. nije loše, deluje funkcionalnije, pozadi ok - jedino deluje da je mali auto generalno.
-
Cupra EV, Raval https://www.autocar.co.uk/car-news/electric-cars/new-2026-cupra-raval-unveiled-£23k-renault-5-fighter
-