Jump to content

• Topics

• Video sam ovo uživo u Španiji prošle godine i zapravo radi u određenoj osnovi. Zanimljivo je da sam pre 10ak godina na Gamescomu bio na demou sličnog tipa, neka igra je istog fazona bila u pitanju ali veoma mali naslov koji je zapravo bio programiran da specifično koristi taj neki uređaj, znači nije baš taj uređaj došao kao kontroler nego su ga developovali da ga podrži i radio je slično, bio dosta osnovan u nameni ali funkcionisao, staviš kao neki rajf na glavu a kod monitora je kamera, mislim da je snimao donekle i pokrete očiju ali i navodno "talase".
    • misliš zato je bilo 0:0 sve vreme dok su pregovarali, na kraju pregovori propali i ovi im uvalili gol u poslednjim minutima? :))
    • ne plaćam ja forsice 250 evra, neko tamo je pričao o ceni patika generalno u tom iznosu i koliko sam video one neke air max i zapravo koštaju toliko, ali se ne razumem pa nemam pojma. airforce i plaćam tu negde 100-120 evra, i meni su ok, služe solidno dugo, dopada mi se malo viši đon jer ja brzo izližem đon na patikama gde je tanji a ove što su poput ovih puma što si linkovao razvalim u širinu :))  nemam pojma šta bi im bila alternativa, superstar sam nosio pre toga međutim tu se kvalitet srozao (čak i iz oficijlene adidas prodavnice) tako da specifično ovaj deo nastrada prvi, ili se odvoji u ovom donjem delu pri đonu ili u ovom gornjem bliže pertlama. još na ovim superstar deluje i da je ok napravljeno u odnosu na ovih par modela što sam viđao kod nas.
    • Slažem se da je ovo moglo u isti onaj topic milančetov btw :DDD @Lucky čini mi se da si pominjao air force, evo brzi search koji kaže da je redovna cena nekih 110 eur, daleko od pomenutih 250, a sad na popustu još niže https://www.buzzsneakers.rs/proizvodi?search=air+force Nike je generalno precenjen kao brand, bukvalno su najgori što se tiče odnosa kvaliteta materijala i dobijenog. Ali jebiga, SNAGA BRENDA pratite me na linkedinu za još priča o brednovima! evo jedna random preporuka, bukvalno za jako male pare odliče patike od prave kože, udobnije od adidas samba recimo, iako su sličan fazon  https://www.n-sport.net/index.php?mod=catalog&op=thm_search&search_type=&submited=1&puma=1&keywords=palermo E sad ne znam kako dalje sa ovim topicom, možda najbolje da neko napiše šta mu treba, pa ja nađem i preporučim! ono kao interaktivni kontent u dva smera samo nije live!
  • Create New...