Jump to content

WoW Gamecards, Cdkeys, Raf, Leveling

I ostale usluge tipa arena boost/achievement farming

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

571 topics in this forum

1. Kupujem wow game time 2 month

• 0 replies
    • 687 views
  2. WTT

• 0 replies
    • 715 views
    • 3 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 597 views
  3. Kupujem game card

• 0 replies
    • 697 views
    • 0 replies
    • 858 views
  4. WTB SKYPE TALK WITH GM

• 4 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 782 views
    • 0 replies
    • 731 views
  5. WTB WoW GC 60 DANA

• 0 replies
    • 642 views
  6. WTB Game Card!

• 0 replies
    • 900 views
    • 0 replies
    • 558 views
    • 0 replies
    • 728 views
    • 0 replies
    • 899 views
  7. ---WTB---GC---

• 0 replies
    • 632 views
  8. WTB GC 60 day

• 0 replies
    • 658 views
  9. wts cd MOP

• 0 replies
    • 743 views
  10. WTB game card 60

• 0 replies
    • 613 views
    • 0 replies
    • 691 views
  11. WTB Character Trasfer

• 0 replies
    • 494 views
  12. WTB GC

• 0 replies
    • 676 views
  13. WTS Honorbuddy

• 2 replies
    • 650 views
  14. Honorbuddy WTT

• 0 replies
    • 784 views
  15. WTB WOW BOT

• 0 replies
    • 754 views
    • 0 replies
    • 666 views

• Topics

• Uf, nisam imao pojma da je Troicki bio Kecmanovićev trener i da ga je samo obavestio da ide kod Novaka :(( ako je tako, malo mi je to jadno, mada razumem Troickog kapiram i pare i PR su mnogo veći. Bio je potpuno zatečen informacijom da je Viktor Troicki odlučio da ga napusti i da odmah postane deo člana Novaka Đokovića. "Pa mislim, pravo da ti kažem, i mene je zbunila, da ne kažem šokirala, pošto sam ja u nedelju osvojio čelendžer, u ponedeljak mi je saopšteno da prekida sa mnom saradnju, a u sredu smo trebali da putujemo ovde, i u utorak popodne bio na Šatrijeu s Novakom tako da... Sve je tu jasno, ne moram ja nešto puno da dodajem. Jako sam razočaran na sve to, ali Bože moj, imam Ogija, koji je glavni trener sada, s kojim imam dobre rezultate, ide dobro, dobra energija. On veruje u mene i to je meni bitno." Pojasnio je i da li planira da doda još nekog uz Jovanovića nakon odlaska Troickog. "Pa moraću, iz razloga što za Ameriku će mi neko trebati jer njemu se žena porađa tad i onda neće neće moći. Ali ne žurim i neće... Ne verujem da će da bude sad neko ime jer imao sam prethodno i Davida i Viktora i... Nije sada da mi je nešto preterano pomoglo, tako da više će da mi možda dođe ova energija što imamo, ovo ovo zajedništvo i da bude neko ko će da se uklopi u to. Sad ko će da bude, nemam pojma, videćemo."
    • Realno manje bitan sam tekst (mada zanimljiv) ali je naslov spot-on za trenutnu situaciju: Смена на врху Тојоте - доба у којем вредност аутомобила одређује софтвер а не хардвер Прошлог месеца на чело највећег светског произвођача и најуспешнијег светског продавца возила "Тојоте" дошао је стручњак за финансије и развој софтвера. То је, сматрају јапански стручњаци, израз настојања компаније да преброди економске тешкоће проузроковане Трамповом политиком и да се прилагоди дубоким технолошким променама, као што је раст значаја софтвера за функционисање возила. Међутим, након само три године на челу групе "Тојота", Сато је препустио кормило Кенти Кону, који је стручњак за финансије и сада први руководилац у историји те јапанске групе који је на сам врх пристигао из фирме чији је посао био развој софтвера за аутомобиле, а не хардвера. pa baš zato? ne znam šta si hteo da kažeš 🙂 skočili su troškovi svega za proizvodnju automobila, tako da su marketing morali da iseku dodatno da bi finansirali proizvodnju!
    • ok, sat vremena sigurno neću da gledam klip, verujem da ima super stvari i niko ne spori da je Mazda radila super stvari do pre jedno 10-15 godina kad su jednostavno digli ruke :))
    • ah logično na nekom najneobičnijem mestu tako da moraš da skidaš ceo hladnjak i levi far da bi sipao ulje!
  • Create New...