Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

481 topics in this forum

1. WTB gold!

• 0 replies
    • 653 views
  2. WTS Gold Stormscale H

• 0 replies
    • 735 views
  3. WTS Gold na Sylvanasu

• 0 replies
    • 544 views
    • 0 replies
    • 726 views
  4. Prodaja golda!

• 0 replies
    • 543 views
    • 0 replies
    • 521 views
    • 0 replies
    • 332 views
  5. WTS gold STORMSCALE (H)

• 0 replies
    • 823 views
    • 0 replies
    • 576 views
  6. WTB KAZZAK H

• 0 replies
    • 8.4k views
  7. wtb gold

• 0 replies
    • 664 views
  8. WTB gold

• 0 replies
    • 508 views
    • 0 replies
    • 848 views
    • 0 replies
    • 1k views
  9. Gamecard

• 0 replies
    • 672 views
  10. Prodaja Wow Gold-a

• 0 replies
    • 987 views
  11. Transfer golda

• 0 replies
    • 578 views
    • 0 replies
    • 446 views
  12. WTB 150k na ravencrestu

• 0 replies
    • 528 views
    • 0 replies
    • 632 views
  13. WTS Gold Sylvanas (A) 150k

• 0 replies
    • 735 views
    • 0 replies
    • 546 views
    • 0 replies
    • 634 views
    • 0 replies
    • 694 views
    • 0 replies
    • 665 views

• Topics

• da pogadjam, decko je bio sand nigger?
    • Još jedan "ne znam da li Kometa ili realni Njuz" Prebio je dečko, požalila se drugarici usput ga nazvavši faggot, ova je prijavila i prebijena riba osuđena za zločine mržnje.  https://www.dailymail.co.uk/news/article-15302729/Assault-victim-convicted-homophobic-hate-crime.html  
    • niko neće da priča o novoj zvezdi? :))) ja sam zvezdaš i debelo sam protiv ovoga šta se radi sa klubom, prosto kipim kad vidim da se ljudi lože a posle duvaju u pištaljke i viču av pederu gle čuda, najskuplji i najbolji roster u EL pobeđuje utakmice!! "njanja budzet nam je 20 mil*...." * - ali sipa alta bankica još 20 kad treba džared batler ili nešto, bez fiskalnog gde nam je oproštajna utakmica za branka lazića? gde su svi ti ljudi u koje smo se kleli ranije, nema ih ni na utakmicama pored terena? boleština šta rade
    • ja se iskreno nadam da će čovek na kraju da održi konferenciju za štampu i da kaže sve šta mu je na duši. ako je pola istina šta se izokola priča, ima šta da se kaže.
    • kod mene tokom leta zelenilo zaliva sadnice u 2-3 ujutru bukvalno fora budim se u sred noći, vidim svetlo narandžaste rotacije kroz prozor, istripujem se neki požar nešto, kad ono zalivaju!
  • Create New...