Jump to content

OGLASI: MMO - Multiplayer - eSports

Pravila postovanja u Malim oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

687 topics in this forum

1. Wtt wow za d3

• 0 replies
    • 315 views
  2. WTS/WTT LOL account

• 0 replies
    • 404 views
    • 4 replies
    • 922 views
  3. Diablo 3 account

• 2 replies
    • 635 views
  4. WTT WOW ZA DIABLO3

• 0 replies
    • 447 views
  5. Nudim Paypal usluge

• 0 replies
    • 481 views
    • 1 reply
    • 461 views
  6. Prodaja golda

• 1 reply
    • 425 views
    • 74 replies
    • 6.3k views
    • 1 reply
    • 531 views
    • 6 replies
    • 831 views
    • 1 reply
    • 703 views
    • 0 replies
    • 316 views
  7. SWTOR account jeftino!

• 1 reply
    • 882 views
    • 1 reply
    • 670 views
    • 0 replies
    • 295 views
    • 103 replies
    • 11.8k views
    • 7 replies
    • 1k views
  8. Diablo 3

• 2 replies
    • 710 views
  9. Diablo 3,60 lvl monk

• 0 replies
    • 451 views
  10. Hocu da uzmem D3 acc

• 0 replies
    • 448 views
    • 0 replies
    • 522 views
    • 0 replies
    • 322 views
    • 3 replies
    • 649 views
  11. WTB

• 1 reply
    • 339 views

• Topics

• Najs je From, prvi put u ~2-3 godine da sam zabindzovao seriju, odgledao sam tipa 17 epizoda u 2 dana.  Sta je potencijalan problem ovakve serije je sto je dobra dokle god postoji misterija i apsolutno nije jasno watafak se dogadja. Cim krene da se rasplice misterija, ako nije dobro izvedeno, serija pada sam nekih ~8.5/10 na 2/10 kao sto se Lost-u desilo, uncanny valley fazon. Moja prognoza je da je celo mesto dzepna dimenzija u kojoj se osecanja manifestuju kao permanentni entiteti i da ce eventualno provaliti to i putem PMA-a uspeti da preokrenu stvar 🙂
    • Odgledah i Pingvina i Sablju u roku od nekoliko dana. Pingvin pokidao, ko nije odgledao treba ali prvo njega pa onda Betman 2022 film! Atmosfera pogodjena, gluma odlicna, nekako je taman kako ovo i treba da bude. Sablja je odradjena kvalitetno, hvala bogu da smo poceli da izbacujemo gledljive serije. Utisak mi je teska depra, jer se verovatno tako nekako i odigrali i svi su govna i zivimo u stvari identicno i dalje na poljima politike, korupcije i kriminala.
    • drži ti pažnju jer te radi (kao i mene) na dobro poznate fore. Prvo ima "horror" element, drugo ima "misterija" element i uvek ako slučajno ima scena koja je "drama" ona biva prekinuta nekom "frkom". Nikad nemaš ono "tužni smo naš život nema smisla" i ode u fade to black. Uvek posle toga ide neka cika-vriska nešto se dogodilo. meni je ostala još jedna ova do kraja sezone, već sad vidim da se ništa neće saznati ali eto jedno 2-3 nove stvari kojima su proširili priču. U suštini mi se najviše ne dopada taj momenat kao da su u RPG-u i game master je "neko" ko im stalno menja pravila igre, što znači da nema pravila 🙂 a oni pokušavaju da skapiraju pravila. Što je ok "trik" pisaca serije da mogu da sutra bukvalno obrnu sve naopačke i ti ne možeš da im "zameriš".
    • Šta se ovde dogodilo?
    • jel prati neko i dalje From, ja sam se bas uziveo u ovu sezonu, skoro sam pred kraj, bas mi drzi paznju ja sam dosta jednostavan covek, nikad se ne trudim previse da odgonernem i resim misteriju, samo pustim da me vozi, poucen iskustvom da ne zelim da ispadnem glupson koji se lozio da zapravo postoji neki ozbiljna prica koja ima smisla. ali iz nekog razloga ovakav tip serija je jedan od retkih koji mi bas drze paznju
  • Create New...