Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTT

• 0 replies
    • 558 views
  2. WTS DK L85,LOCK

• 2 replies
    • 604 views
  3. wts 2 account-a

• 1 reply
    • 521 views
  4. Authetic

• 0 replies
    • 321 views
    • 7 replies
    • 682 views
    • 8 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 282 views
    • 16 replies
    • 2.6k views
  5. Prodajem cata account

• 0 replies
    • 251 views
    • 6 replies
    • 866 views
    • 1 reply
    • 719 views
    • 4 replies
    • 703 views
  6. WTB Xfer i gc

• 6 replies
    • 579 views
    • 0 replies
    • 371 views
  7. Wts

• 0 replies
    • 291 views
    • 0 replies
    • 285 views
    • 0 replies
    • 235 views
    • 0 replies
    • 263 views
  8. Prodajem 4x 85

• 10 replies
    • 1.4k views
  9. WTT

• 1 reply
    • 620 views
    • 0 replies
    • 457 views
    • 0 replies
    • 246 views
  10. Prodajem gamecard

• 3 replies
    • 754 views
  11. WTS acc

• 15 replies
    • 1k views
    • 2 replies
    • 602 views

• Topics

• Pa napisao sam sve gore, ja definitivno necu kupovati igru, trojka je majka forever! A ovo za 3 nedelje lol...pa mapa je toliko prenatrpana resursima i svime da ni za 3 meseca sa 8 heroja nisam uspeo sve da pokupim, pa sam zavrsio igru i ubio protivnika jer me je smaralo.
    • To je neki mega - trend u Holovudu već neko vreme, bistrili smo negde i oko ono čupanja sala iz obraza, botoksi, ali i bez intervencija - samo šminka, oblačenje i slično, to se nešto svetski gura. Skoriji primer koji mi je zapao za oko, koga zanima, neka gugla "dafne keen saturn awards", to je mala X23 iz Logana, i tu ima jedva 20 :D Nije baš kao Mili "42+ look", ali solidan "34+ upgrade by Hollywood standards" na curu od 20 leta :D Možda ih grumuju za Lea i Toma :D
    • Čikago je uspeo da nastavi odličnu seriju rezultata, ali na kakav način. Srušena je Filadelfija sa 113:111 trojkom Nikole Vučevića uz zvuk sirene. Znate šta je najluđe od svega? Bilo je to prvo i jedino vođstvo Čikaga na čitavom meču!
    • Meni recimo ističe sad u januaru ugovorna obaveza sa SBB-om gde imam neki Digitalni EON premium optika paket koji je 5400 dinara mesečno što je definitivno preskupo, ali sam dobio prvih 12 meseci gratis, tako da je u praksi bio 2700 dinara mesečno što mi je podnošljivo (plus sam imao jedan dodatni onaj android box). Zvali me iz SBB-a da produžim, pogodnost je da dobijam istu cenu ako potpišem ugovor 🤡 pritom rekoše da će da mi pošalju sms da samo odgovorim sa DA, nije stigao, zvali me posle 5 dana, jel vam stigao sms? Nije. Aha, verovatno je otišao u spam, poslaćemo ponovo a vi pogledajte spam folder. Pogledao spam folder, stiglo istog dana 10 sms-ova sa po 16 linkova, nije ni čudo što ga je bacio u spam 😄  I onda uzmem da pogledam ponude ostalih, Yettel bukvalno ista stvar, MTS vrlo blizu sa cenom, ali kao nude 3 ili 4 meseca 50% popusta, lol. A1 su me zvali za optiku, sad sam pogledao cene, oni su oko 3500 dinara za neki sličan paket na dve godine, stalno ista cena. E sad Orion deluje definitivno najpovoljniji jer oni dođu na oko 3200 dinara mesečno ali sa bržim netom 2/0.75 Gpbs, dok su ovi ostali uglavnom 600/300Mbps što sam gledao. Ali ako ih prodaju Telekomu nisam siguran da ovi moraju da ispoštuju te cene do kraja ugovorne obaveze 😞 
    • Levi motor je pronađen na pisti, otpao pri poletanju, slična nesreća kao AA191 tamo iz 80ih. Spekuliše se da je avionu bilo prvo poletanje nakon redovnog održavanja, što dalje implicira da je neko u održavanju nešto sjebao. Videćemo svakako na Air Crash Investigation za par godina
  • Create New...