Jump to content

Stylia

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Stylia

  1. Stylia

    PVP

    Jeste 20 top comp ret/rsham ali Vanguardy je #1 retri a i shaman je iz 3v3 teama :) Niko ne kaze da comp NE RADI kao NE MOZE xD Sve radi... Ovo je cataclysm. Kad kazem da comp ne radi znaci da se lako counteruje i da treba da igras 20min match da bi crittovo nekoga.. Zbog toga se igraju fotm compovi i onda ne gubis zivce :)
  2. Stylia

    PVP

    Taj comp odavno ne radi jos od tipa s7... 2v2 ne radi uopste vise tako da nznm zasto ljudi i dalje gube vreme sa tim... Igrao sam ovaj comp na 2500 vrlo casual i mnogo mi se svideo... Ali fali vam burst. Pogotovo sto su healeri retardirani za support dps. Protiv warr/hpala nemas puno opcija i nije lagano... Mora force trinket da padne na paladinu i wall na warru... Ako ti (?) (Paladinu) Krenu critovi sa AV to moze da se desi... Ako ne, onda leave pa requeue jer ja ne bi imao zivaca da igram dalje... Trinket od paladina ces lako da dobijes, uvuces warra u los, hex paladina i eto trinketa \o/ Ako jos spustis warra malo nize onda i repetance pa upalis koj cd i on se uplasi i eto i bubble... Svi igraju isto sada xD Posle toga treba da ti ostane zealotry i mozes da ubijes warra sa sledecim hexom+HoJ jer ti hop nije problem.. Samo mana fight ne mozes da vodis kao shaman.. Barem u 2v2 protiv takvih compova. Ako vec hoces 2v2 sa retri paladinom, probaj rethancement... Mnogo je dobar comp (Nije brutalan za high rating ili sta vec a cenim da neces ni ici preko 2300) ali je dosta fun i ima high burst. Evo ti video koj se meni dosta svideo i tako sam i poceo da igram comp: > < I evo inc trolling 100% xD Ali kako god 2930 ratinga ovde :) Nadam se da sam malo pomogao. Pozdrav!
  3. Ima li bilo ko sa karticom da nece da me rippuje za xfer i gc mozda? Moze i do 50k golda na Defias Brotherhood realmu (Za xfer ne za oba) A ako ne onda kes nije problem ^^ PM Me ovde (Pref da je iz beograda, bilze centru...)
  4. Ovako, posto imam previse golda hteo bi da kupim xfer mozda i faction change za gold... Imam previse golda na Defias Brotherhood realmu i platio bi xfer bas bas puno... Ali dogovoricemo se (Naravno znam da je nekima i 10k puno ali nisam jedan od njih...) Poke me ovde na PM ili na skype Stylia1337 da se dog oko cene i sve...
×
×
  • Create New...