Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,717 topics in this forum

• 0 replies
    • 593 views
  1. WTB jeftin MOP acc

• 0 replies
    • 506 views
  2. wts Mop nalog

• 0 replies
    • 358 views
    • 0 replies
    • 519 views
    • 1 reply
    • 393 views
  3. WTS merged cata acc

• 0 replies
    • 356 views
  4. WTS MoP Acc

• 0 replies
    • 544 views
    • 0 replies
    • 488 views
    • 0 replies
    • 725 views
    • 0 replies
    • 480 views
    • 0 replies
    • 517 views
  5. WTS/T wow account

• 0 replies
    • 577 views
    • 0 replies
    • 600 views
  6. WTS Lock

• 0 replies
    • 416 views
    • 0 replies
    • 528 views
    • 0 replies
    • 401 views
    • 0 replies
    • 551 views
    • 0 replies
    • 571 views
  7. wts cata acc 5x85

• 0 replies
    • 289 views
    • 0 replies
    • 371 views
    • 0 replies
    • 548 views
  8. WTB mop acc

• 0 replies
    • 401 views
    • 0 replies
    • 409 views
    • 0 replies
    • 370 views
    • 0 replies
    • 489 views

• Topics

• A i taj Volvo je Kinez 🙂 
    • ne znam... XC60 u ovoj opremi takođe mild-hybrid benzinac sa 2,0 lit i 250 konja je 60990 eur. debelo bi razmislio da takav auto kupujem, nisam ni sam pametan ovako na prvu.
    • ja i dalje ne znam kako ti brendovi poput suzukija i dalje žive, osim ako nije uz kombinaciju sa motorima koji se i prodaju donekle + vuče sve Swift kao "perjanica" pa tu malo i Vitara, ali ovo SX4 koji košta sad verovatno 40k 🙂 i ovako Ignis ovaj ... to mi je neverovatno da se prodaje. tu opet idemo na pitanje da li kinez ili ne - i BYD onaj plugin je oko 40k, ima i neki BYD sedan izložen u Beo, pa sam ga osmotrio, on ovako na prvu što se tiče izrade izgleda skroz "premium" uopšte nema momente da vidiš da je kinez... onda samo idemo na pitanje garancija, izdržljivost, upotrebljivost, servisna mreža itd.
    • videh uživo ovaj geely starray, bog te mazo, kakva ponuda sa svom opremom sa 2,0 turbo benzincem (omg) izađe 38990 eur realno se gađa sa volvoom xc60 od kojeg je u ovoj verziji fazon duplo jeftiniji malo je veći od sportidža i tuksona recimo ... nije najlepši ali je lepši od većine :))) ....... .......a onda imamo i ovu "fantastičnu" ponudu (link sa ponude se zove Power Point Presentation i sam PDF, koji jel nije PP, ima slovne greške:))) https://www.suzuki-srbija.rs/pdf/cars/ignis/cenovnik-ignis-08-01-26.pdf već se formiraju redovi ispred suzukija
  • Create New...