Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. lvlujem likove

• 0 replies
    • 608 views
  2. Trazi se power-lvlovanje

• 0 replies
    • 511 views
  3. Wts shaman 70

• 0 replies
    • 583 views
    • 0 replies
    • 491 views
    • 0 replies
    • 559 views
  4. Jeftino prodajem

• 0 replies
    • 559 views
  5. WTS warrior

• 1 reply
    • 689 views
    • 0 replies
    • 550 views
    • 0 replies
    • 555 views
  6. WTB Golde

• 0 replies
    • 450 views
  7. Prodajem rogue

• 0 replies
    • 595 views
    • 0 replies
    • 613 views
    • 2 replies
    • 837 views
  8. Jeftino prodajem

• 0 replies
    • 402 views
  9. WTB Game Card

• 0 replies
    • 418 views
  10. Prodajem ili menjam

• 0 replies
    • 459 views
  11. WTT Rogua Za Shamana.

• 0 replies
    • 621 views
  12. WTS Pristuljko

• 0 replies
    • 586 views
  13. WTB Druid

• 0 replies
    • 390 views
  14. WTS WARRIOR

• 0 replies
    • 725 views
  15. wtt

• 2 replies
    • 642 views
  16. Wts wara

• 2 replies
    • 807 views
  17. WTS Account 2x70

• 0 replies
    • 621 views
  18. Last minute offer

• 5 replies
    • 1.1k views
  19. WTS/WTT Gnome mage na Aszune

• 0 replies
    • 586 views

• Topics

• Juče nisu, valjda crno izašlo...
    • ahaha...jel su izabrali nekoga?
    • Baš sam nedavno pisao o tome na bench forumu - da, ima full stakleni krov iz dva dela, nije iz jednog dela kao kod Model Y. Ukratko, krovno staklo koje Tesla ima je fabrički tintovano, mada faktički, to je više smoked glass nego tint. Bije sunce kroz njega svejedno, ne zaustavlja toplotu dovoljno. Baš zbog toga moraš klimu da držiš stalno upaljenu da ne krepaš od vrućine - u stakleniku si bukvalno. Za sada mi je rešenje da pre nego što krenem ka autu pustim klimu iz aplikacije, i dok dođem već je unutra 19,20 stepeni, tako da uđeš u prijatnu kabinu. Dobra stvar je što hladi instant čim upališ klimu, nije kao SUS gde moraš malo da voziš da bi počela lepo da hladi, tako da ti dovede kabinu na prijatnu temperaturu vrlo brzo. Problem je što trošiš određen procenat baterije na klimu, baš dobrim delom zbog tog staklenog krova, fensi je, ali je užas zbog vrućine. Pravo rešenje je kvalitetna tint folija, tipa Xpel, lepo zatamniš ceo krov i druga stakla (u legalnom procentu) i rešiš vrućinu, plus klima će mnogo manje da se muči da ohladi kabinu i tako znatno uštediš na rasipanju energije. Mislim da ću uskoro da uradim full tint, mislim da će da me izađe oko 800 evra za sva stakla, variraju cene, treba da se raspitam na više mesta - ali mora da se uradi, jug francuske je katastrofa leti, investicija je, ali isplatiće se.
    • ae9mrQj_460svav1.mp4   #pungas    
  • Create New...