Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTT

• 0 replies
    • 449 views
  2. WTS

• 0 replies
    • 423 views
  3. prodajem acc

• 0 replies
    • 489 views
    • 0 replies
    • 390 views
    • 0 replies
    • 277 views
  4. WTT resto druid Horde

• 0 replies
    • 445 views
    • 0 replies
    • 302 views
  5. Resto Shaman

• 0 replies
    • 401 views
  6. WTT-Resto drood 6060gs

• 0 replies
    • 839 views
  7. WTS ACC

• 0 replies
    • 456 views
  8. WTS hitno

• 0 replies
    • 563 views
    • 0 replies
    • 453 views
  9. WTS wow acc.Shaman,Mage

• 0 replies
    • 414 views
    • 0 replies
    • 398 views
  10. Dwarf Paladin

• 0 replies
    • 832 views
  11. Goldi

• 0 replies
    • 629 views
  12. WTT maga

• 0 replies
    • 412 views
  13. WTS Holy paladin

• 0 replies
    • 486 views
    • 0 replies
    • 1.7k views
  14. WTB ally MAGE-a

• 0 replies
    • 560 views
  15. WTB Levelovanje

• 0 replies
    • 482 views
  16. Kupujem ally

• 0 replies
    • 546 views
  17. WTT [H] Belf Worlock

• 0 replies
    • 504 views
  18. WTS[H] Warlock 80

• 0 replies
    • 351 views
    • 0 replies
    • 621 views

• Topics

• Nisam bio sto godina na Zlatiboru, jednom nešto prošao pre X godina i video da je haos, ali nisam zamišljao da izgleda ovako sad :)) ovo k'o beograd na vodi.
    • Pa ne nudi baš ništa u tom smislu, meni je malo "provejao" Parasite kao neka tema ovaj ide u "bogate" porodice da glumi nešto što nije, i onda sad to ode u neku svoju potpunu krajnost, dok ovaj zapravo nikad nema tako neki momenat i sama ona kulminacija sa dedom i kad ovog pritvore mi je suviše "naivna" i brzo prođe, kao neka "drama light", ali ako ceo film posmatramo kao takav onda mi to i ima smisla. Rekavši to, ajde moram da pitam nešto što sam možda nekako propustio  
    • mala prednost automobila u odnosu na konzolu je da nemaš baš neke nove igre i slično da bi trebalo da ga updateuješ osim naravno ako nećeš update mapa ili tako nešto, softver ko softver može da ti bude i osnovna verzija. evo gledam carplay on je godinama isti u suštini. tako da možda i ne moraš da ga updateuješ kad ti sredi Dule iz Boleča. a onda samo sačekaš novi update kod Duleta posle kad se pojavi. ofc ima smisla da imaš popularniji auto, ako se ovo zapati ne verujem da će izlaziti tako brzo krek za XYNBM B4.
    • i kod mene mixed feelings ovo, ali malo naivan, i slabo sta nudi iskreno u kontekstu kreativnosti i nekog dubljeg utiska o ljudima
    • Juče sam pričao sa poznanikom, išli autobusom na neku planinu i u penjanju gore očeše autobus neki auto i sad auto se okrene i prati autobus do vrha i tu ono kako me nisi video dža bu nema veze, prođe to nekako, kroz tu svađu, evo ti kontkat moje firme oko nadoknade štete, itd itd, odrade šta su imali na planini krenu na dole i ovaj iz autobusa kreće da vozi po krivinama ono 100 na sat, psuje u fazonu "šta će ovo meni u životu, vozim ovde skupljam poene na vozačkoj a skupljam i kad sam privatno lice u svojim kolima sve mi se to sabira" ono ceo autobus u fazonu daj samo da stignemo do dna planine da ne izginemo, niko se ne usuđuje ni da bekne 🙂 kaže došli smo do dna za 3 minuta trajalo je kao večnost :)) 
  • Create New...