-
Topics
-
By Dick Warlock · Posted
UREDBA O USLOVIMA I NAČINU SPROVOĐENJA SUBVENCIONISANE KUPOVINE NOVIH VOZILA KOJA IMAJU ISKLJUČIVO ELEKTRIČNI POGON -
Nema u 2025. godini subvencija za hibride, samo za vozila isključivo na električni pogon (član 4. stav 3. Uredbe) https://www.ekologija.gov.rs/saopstenja/vesti/vujovic-i-u-2025-godini-subvencije-za-elektricna-vozila-od-5000-evra
-
By Dick Warlock · Posted
Subvencije daju jedino za vozila na iskljucivo elektrican pogon, nista za hibride. -
ima i hilari svonk kao šlag na torti! inače, malo sam dodatno razmislio sinoć nakon što sam ovo napisao i mislim da će zapravo i da odu u tom smeru - dok su bile u šumi sve su "oštećene" na svoj način, dal' ima tog "nečega" ili nema nije puno bitno za priču jer one sve u to veruju i lagano im se smanjuje body count 🙂 u prvoj sezoni travis se obesio, posle u drugoj sezoni luda džulijet luis strada, u ovoj trećoj ajde da ne bude spojler strada još poneko, tako da im se smanjuje broj, plus saznajemo da i u prošlosti su još poneki umrEli u divljini, tako da verovatno ide ka tome da u narednoj ako je i bude dođemo do toga da i poslednja "yellowjacket" umre.
-