Highl1 Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 stavio sam i ja novije drajvere, i na 1360 na high i teksture i render mi radi ok, ali se sama igra mnogo baguje, i neke teksture mi nedostaju, kola ko da lebde i slično Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Smeshno je shto mi igra radi maltene isto sa texturama na High i na Medium :) Kapiram da ce prvi patch da budzi zashtitu, a da ce mozda tek neki drugi ili treci da izmeni neshto u vezi sa optimizacijom igre... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 PA TO NIJE GTA AKO NE MOZES DA IGRAS KUGLANJE SA RIBOM!!!!11!!! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 da li vam se desavalo da odjednom krene da se mrda kamera, sama od sebe i da nece da stane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Skini ovo. http://www.uploadjockey.com/download/6268042/rzr-gta4-crack_2.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoxyy Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 (edited) Uf, boli vas uvo, vi rokate. Meni je8ena tastatura ne reaguje u igri, dok miš radi normalno Menjao sam portove, menjao tastaturu, apdejtovao sve, ne pomaže. Kopao sam malo po gtaforum-u, i našao sam samo jednog lika koji ima isti problem. On mi reče da je do fix-a, medjutim probao sam fedor-ov, razor-ov i one prve koji su se pojavili što imaju problem sa pijanom kamerom, ništa. Da nemate neki predlog, možda? Edited December 8, 2008 by djoxyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 meni ne radi gamepad, isti kobas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 a koje to nvidina drivere koristite? whql 180.48 ?? Nije 180.48 nego 180.84, ako nekog interesuju: http://download.nvidia.com/downloads/nZone...nglish_beta.exe Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 8, 2008 Author Report Share Posted December 8, 2008 Pa onaj video editor je pravo ludilo, već dva sata se igram sa njim, ne igra mi se igra uopšte . Mogu da se lako edituju snimci, da se menjaju uglovi kamere, da se dodaje muzika i tekst i da se kombinuje više potpuno različitih snimaka. I onda sve to može da snimi kao wmv fajl, i izgleda odlično, ne gubi uopšte na brzini animacije, a kvalitet snimka je i više nego dobar. Zanimljivo da i sama igra daje tečniju animaciju kad se pregledavaju napravljeni in game snimci, verovatno zato što ne učitava kompletan grad u tom slučaju,. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Pa onaj video editor je pravo ludilo, već dva sata se igram sa njim, ne igra mi se igra uopšte . Mogu da se lako edituju snimci, da se menjaju uglovi kamere, da se dodaje muzika i tekst i da se kombinuje više potpuno različitih snimaka. I onda sve to može da snimi kao wmv fajl, i izgleda odlično, ne gubi uopšte na brzini animacije, a kvalitet snimka je i više nego dobar. Zanimljivo da i sama igra daje tečniju animaciju kad se pregledavaju napravljeni in game snimci, verovatno zato što ne učitava kompletan grad u tom slučaju,. Ja to jos nisam probao, ali deluje ludo. Jel to ide sve preko mobilnog telefona ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 8, 2008 Author Report Share Posted December 8, 2008 Jeste, preko mobilnog. Prvo se sa F2 usnimi zadnjih 20-30 sekundi igranja (i što je najbolje, svaki novi pritisak na F2 snima novu sesiju, umesto da se presnimavaju jedna preko druge), i onda se ti snimci kombinuju u edtoru. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoxyy Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Uf, boli vas uvo, vi rokate. Meni je8ena tastatura ne reaguje u igri, dok miš radi normalno Menjao sam portove, menjao tastaturu, apdejtovao sve, ne pomaže. Kopao sam malo po gtaforum-u, i našao sam samo jednog lika koji ima isti problem. On mi reče da je do fix-a, medjutim probao sam fedor-ov, razor-ov i one prve koji su se pojavili što imaju problem sa pijanom kamerom, ništa. Da nemate neki predlog, možda? Baš sam retard! Nisam dopustio gta.exe-u da pristupi dinput.dll fajlu u windows/system32, i firewall je to zapamtio, iako to nisam čekirao. Barem se tako sećam meni ne radi gamepad, isti kobas Najavili su podršku za padove u patchu. Ako možda već nisi nabavio ovo, baci pogled, ja sam moj logitech rumblepad namestio sa kontrolama kao na PS3. XBOX 360 Controller emulator v1.1 for PC games using XINPUT. http://tocaedit.com/forum/dload.php?action=file&file_id=124 A evo config fajla i slike kontrola na PS3, thanks to LordByte @ gtaforums Upload je moj zato što je ludak spakovao sliku u .bmp formatu. http://www.sendspace.com/file/jj63lh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 ma, nekako sam izgubio želju da se cimam, pozajmio sam 4850 sa 1 GB memorije od drugara, pa ću da vidim dal će to nešto da popravi situaciju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 napravite commandline.txt u folder gde ste instalirali igru i ukucajte unutra -novblank -norestrictions -nomemrestrict , skida limite za rezolucije i texture, a i kazu da ubrzava fps. nema na cemu. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 napravite commandline.txt u folder gde ste instalirali igru i ukucajte unutra -novblank -norestrictions -nomemrestrict , skida limite za rezolucije i texture, a i kazu da ubrzava fps. nema na cemu. Ja sam tako uradio, instalirao nove drajvere, povecao view distance sa 45% na 80% i eto zanimacije za 280-tku i cika Quada 6600 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Intel E5200 na 2.91 GHz, Asus 3850 TOP 256 MB, 4 GB DDR2-667, Vista SP1 x64, Catalyst 8.11. Statistics Average FPS: 21.47 Duration: 37.16 sec CPU Usage: 88% System memory usage: 53% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Medium View Distance: 22 Detail Distance: 31 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series Video Driver version: 7.14.10.621 Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio) Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz File ID: Benchmark.cli Catalysti 8.12 izlaze sutra mada ne nadam se previše nekom ubrzanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 e2180 @ 3ghz 8800gt 512 2gb ram sa beta nvidia driverima sa -novblank -norestrictions -nomemrestrict Statistics Average FPS: 29.80 Duration: 37.22 sec CPU Usage: 84% System memory usage: 84% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 28 Detail Distance: 28 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: C-Media USB Headphone Set Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz File ID: benchmark.cli plus u igri obavezno iskljucite ono za save clip-ova, tu se dobija na brzini dosta. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 znaci da ne pokusavam da igram igru sa 2600xt? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 Jel se dobija na brzini ako stvarno imam instaliran SP3 za XP? (ja sam ga samo prevario editovanjem u registriju). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Recimo da hocu da kupim novu mashinu da igram gta4, koja bi to bila optimalna konfiguracija? Znaci nista preterano vec dovoljno da je igram normalno? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Što jači procesor i što više RAM-a. Jedan na Benchu je ladno izvukao 60 frejmova u onom benchmarku, samo što ima Q6600 dignut na 3.7 GHz i GTX 280... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Da, da nishta preterano Ja imam Q6600@stock + Radeon 4870 512 Mb overclockovan i u 1680x1050 Medium texture i render na Highest mi radi na 40 fps-a... Mislim da novi drajveri nece izmeniti nishta posebno. Uglavnom, treba imati quad procesor i dosta jaku Nvidia grafichku za ovu igru Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Bogami novi drajveri fino šljakaju. Grafički bagovi su ostali al radi tečnije. Ne sedajte da igrate na 10 minuta, nema teorije... em se zadaci prepliću, em se lako pogubite u gradu, trebalo mi 10 minuda da dođem do sejv lokacije :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 to je zato što si nobina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 mozes da uzmes taksi do sejv pozicije lol :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts