ChemerBoy Posted November 15, 2008 Author Report Share Posted November 15, 2008 Treba prvo sacekati patch da nesto uradi protiv vindicator rusha, mislim allies-i mogu da prave airfield odmah posle elektrane, gde je tu mozak, japanci se jako tesko brane od toga, skoro nemoguce... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 zju sad me skrsio neki allies sa nekim infantry rushom bash sam se skenjao...sad trazim counter!! Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 ima countera^^ ima li koga da igra online? da se skupi ko igra pa da napravimo peticiju da nam vrate forum^^ Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Cim jedan gamer pocne da vodi monolog na topic-u, naziru se losi znaci... Svi su sada u fazonu: - Gle, snezni vuk! zdrsh, zdrsh, zdrsh... - ubio si sneznog vuka! - dobio si xyzw XP-a. - vuk je ispustio belo (ali pazi, nije sivo, vec belo) krzno, ocnjak, severnu ledenu jabuku i 200 dinara... - Gle, jos jedan snezni vuk! zdrsh, zdrsh, zdrsh... ... Edited November 22, 2008 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) da brathe sam sebi odgovaram^^ imas ti original? ako imas ae da igramo sad? moji pardovi svi otisli da kuntaju Edited November 22, 2008 by LavIsInTheAiR Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ovo ubacuju za sledeci WCG ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) imas ti original? ako imas ae da igramo sad? moji pardovi svi otisli da kuntaju Ne. Nemam dovoljno vremena da igram igre da bi mi se isplatilo da uzimam original. Edited November 23, 2008 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ne. Nemam dovoljno vremena da igram igre da bi mi se isplatilo da uzimam original. Sa druge strane to znachi da imash dovaljno zivota ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) Upravo ide install... malo da se igra ovih dana dok fax o5 ne pocne da sece... Ako neko hoce da bacimo 1v1 neka se javi... EDIT: Vratite nam forum :D Edited November 29, 2008 by cowssaymoo Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ima li igraca? mogao bi neki turnir da se digne verujem da bi bilo barem 15tak igraca Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Najbolje da ce neko da igra protiv tebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ja sam poludeo od ovog sranja... EA je nevidjeno govno... znaci igra mi tacno ne radi...kad nadjem gejm online loading stane na 96% i dobijem disconnect window... i tako svaki put... customer support je nevidjeno govno... sistem mi salje neke odgovore u kojima pokusavaju da mi objasne kako funkcionisu ruter i internet itd...trenutno se smaram na nekim adminima na Help forumu ali njih isto boli qrac sto nekom tamo liku na drugom kraju sveta igra ne radi... -_- i btw...podrzavam predlog za tour... ja prvi hocu da igram protiv njega...zar nije bolje da igras vs nekog koga je teze dobiti... ionako zbog ovog sranja nisam odigrao ni jednu partiju protiv zivog protivnika... :D Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Namestio sam! :D Jbt, danima se cimam sa EA forumima i Tech Supportom...i nista...Nesposobni su... Jedan jedini post na GR.org i za manje od 4 sata se javio neki lik i rekao mi sta da uradim...xD Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 I sta je bio problem + koje je resenje? Cisto ako neko jos naleti na isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) ma sranje... samo treba da se forwarduju ovi portovi 2049, 29910, 80, i da u settings izaberes svoj IP...ne secam se koje su oni portove napisali na njihovom tech support-u, ali ocigledno nisu ovi...jer sam to ranije probao, i nije radilo...ovi su navodno za CNC3:TW, barem tako rece onaj lik sto mi je ostavio link ka svom postu na njihovom forumu.... EDIT: Hajde sada da igramo, ili ovo igra samo Lav, a ostali bleje na forumu... Edited December 11, 2008 by cowssaymoo Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Da li ima neko problem sa crnim ekranom??? Tj bilo shta shto pokrenem iz RA (misiju,kampanju) izbaci mi crni ekran?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 pa mozda nece da ti cita one filmove izmedju misija iz nekog razloga Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
End Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 zdravo, kupio sam orig, igram empire, in game name je I_r_end Dodajte me u friends.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) dodacu te cim te budem vido online btw, cowssaymoo, ti igras? Edited January 16, 2009 by LavIsInTheAiR Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) igram bizarno aktivno dok josh mogu... pocinje fax uskoro, pa osecam da ce biti velike pauze... ToTaL_n00b acc...addujte me...prakticno sam ceo dan online, stoji mi ra u pozadini... EDIT:odo sad da spavam... :D Edited January 17, 2009 by cowssaymoo Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Ajde ako neko moze da mi baci na pm ono shto ne sme na glas da se pita na forumu, a treba za igranje narodske verzije. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Ajde ako neko moze da mi baci na pm ono shto ne sme na glas da se pita na forumu, a treba za igranje narodske verzije. sta? Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 sta? Sad vishe nishta. Reshen problem. ;) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 el moze neko da mi baci na PM CD KEY za RedAlert 3 ??? Fala unapred! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Command And Conquer Red Alert 3 Uprising-RELOADED Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts