killYg0r Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 wotlk je zahtevan onoliko koliko je i zadnji patch jer je to ta igra nova updejtovana sad ja npr igram na low 70% setignwa samo neke na high i radi mi na tipa 50 fps u gradu i 20-30 u grupama sto mi je sasvim dovoljno a imam 2gb mem i gf 7600 a to kosta naravno 20e sve ukupno pa vi vidite ko ce da daje 500e da bi igrao bolje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Block_Out Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ja igram na <15fps 2 godine... sad treba da stigne komp od 4 gige i proc. sa tri jezgra... amd phenom triple core 8400... valjda ću nagurati 25 fps... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Od tri jezgra nikakve vajde, WoW i dalje koristi samo jedno. Trebalo je da uzmeš Core 2 Duo na što više megaheraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenky Posted November 5, 2008 Author Report Share Posted November 5, 2008 Odlucno kupujem MSI GX600PX Komp je extra, samo sto ne izgleda onako kako ja hocu. malo je onako.. neki space fazon. office classic ftw Quote XXXX: nub kid... YYYY: I'm a lot older than you think. I am 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Bitno je da uzivas dok igras wow na tom laptopu, ostale stvari su nebitne. Cheers Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Znaci zeleo bih da kupim Laptop na kome bi WotLK ishao glatko! Na max grafici. Koja bi odprilike bila cena i da li ima neko da mi preporuci neki model. Pozdrav i hvala unapred Evo ovako,za sve vas laptop'iste,ovo vam je trenutno najbrze za ove pare sto ima da se nadje,brzi od ove toshibe sa hd3650 grafikom,malo je skuplji od 600e,al vredi svaki jevrej,750 jevreja kosta. http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2096 za tih 150e vise nego sto mozes sebi da prijushtish,dobijas zver sa 17 incha monitorom. tako da ko oce game laptop,obavezno da obrati paznju i na velicinu ekrana,meni je to iskreno bitno a da pritom ima i dobru grafiku. pozzz za sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ic for 'O for! Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Mrtva stoka iz pcpractica prodala ovaj mrtvi laptop koji je po performansama kao ovo (samo je hard slabiji i ram(Q ima 4 gige a MSI 2 gige) http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2100 evo vidite ovo od 2k evra a msi bio 750 skoro isto a 3 puta jeftijinije pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Evo jos jedno 'ebanje od 950-1000e :)) http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2114 Bruka ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts