Guest Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 koma suspendovan na pet dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Nesto se istripovalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Pa ne, oni su išli garant da čekaju nekog. S tim što taj neko zna nekog starijeg s prangijom, i tako. Ne smeš danas nikog popreko ni da pogledaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 koma suspendovan na pet dana Ako... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Au zasto bad sutra ujutru moram da radim :((( taman sam hteo da odradim major party al skituljko :((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ja moram u 8 ujutru da idem da uradim neki teletabis kontrolni iz inf u korelu ... strasno -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 SPS na vlasti ... klinci se opet pale na air max tike, toliko sharene da predugi pogledi izazivaju epilepsiju ... Dr. IGI, b3 i ivan vec treci put ovog meseca pune Vanilu ... cosavi klinci koji se lozhe da su krimosi u kraju i kako je to kul a u svom zivotu nece videti nista od sveta osim bugarske i paralije... jebote jel smo se mi to vratili u 93cu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ^ haha so true. u baltazaru u novom sadu se svakog cetvrtka organizuje dizel vece, a na jos par mesta se pustaju "devedesete".. prepuni lokali :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Daki, bas pratis tu scenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 SPS na vlasti ... klinci se opet pale na air max tike, toliko sharene da predugi pogledi izazivaju epilepsiju ... Dr. IGI, b3 i ivan vec treci put ovog meseca pune Vanilu ... cosavi klinci koji se lozhe da su krimosi u kraju i kako je to kul a u svom zivotu nece videti nista od sveta osim bugarske i paralije... jebote jel smo se mi to vratili u 93cu. Da,samo shto je sada '93 u fazonu iz '93 :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Daki, bas pratis tu scenu. informisanost je danas kljuc uspeha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 kreatore kako je opšte došlo do toga da je taj kreten pripucao, znači ne mogu da verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Nemam pojma, ja sam saznao za to tek oko 6. A i sta me briga kako je do cega doslo, o tome cu se pitam kasnije, sad samo da mu bude bolje... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) informisanost je danas kljuc uspeha Bices opasan jednoga dana. Samo urbano, urbano... Edited October 17, 2008 by Vege Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 JAO JAO AJDE SVI DA GLEDAMO SNOOKER NA EUROSPORTU!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Bices opasan jednoga dana. Samo urbano, urbano... ja sam vec opasan, ali na skali urbanosti od 1 do 12 ja sam 5 a ti si 9 tako da psst Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Nemam pojma, ja sam saznao za to tek oko 6. A i sta me briga kako je do cega doslo, o tome cu se pitam kasnije, sad samo da mu bude bolje... Bice zajebano ako mu je proshlo direktno kroz grlo(zakachilo glavnu arteriju/jednjak/dushnik/kichmenu mozdinu). :( Daj boze da je samo periferna. Ne znam koliko ti je dobar drugar,ali da se mom drugaru tako neshto dogodilo kapiram da bi pucao prvo od tuge,a posle od besa prema dotichnom liku/grupi. Verovatno bi bio pomucene svesti i pokushao da uradim neshtog lupo :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Ne verujem da se neko cudi sto su se isprangijali. 17 godina, to je vec zrelo za krimosa. A kad kazem da mala govna treba zatrti, onda je cuti deda. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ja sam vec opasan, ali na skali urbanosti od 1 do 12 ja sam 5 a ti si 9 tako da psst O tome ti pricam, vidis sebe na toj nekoj "skali urbanosti", psssst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ok je sve to, ali, sta se to sve desavalo da je doslo do pistolja...koliko je taj decko sto je najebao tu cist :/ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 U pravu si sto se tice proslosti upucanog decka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Ne znam koliko ti je dobar drugar,ali da se mom drugaru tako neshto dogodilo kapiram da bi pucao prvo od tuge,a posle od besa prema dotichnom liku/grupi. Verovatno bi bio pomucene svesti i pokushao da uradim neshtog lupo :/ kapiram da je shok za kreatora jer se bash njegovom drugaru dogodilo, a mene chudi da takve stvari josh uvek nekoga chude... pa de vi zhivite sve ove godine ?! Edited October 17, 2008 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 O tome ti pricam, vidis sebe na toj nekoj "skali urbanosti", psssst. to nije neka skala urbanosti, to je poznata skala urbanosti! rejving, pirsing, iing, sve si to ti, a ja nista :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Ja znam da su klinci u fazonu mi smo huligani/baje mnogo smo zajebani,ali daje doshlo do pishtolja danas u 2008.-moj... Nemam rechi. On the other side chitam vesti i pored gradjevinske,drumske,carinkse,naftne,shkolske,policijkse i ostale mafije sad izgleda imamo i gasnu mafiju xD Daj da se i mi rurovci organizujemo u neku mafiju.Kapiram da bi u toj prichi deji bio zaduzen za veze,mohi za psichichko muchenje i ispitivanje,a vudu prefinjeni profesionalni ubica. A kili bi i dalje bio nolajfer. :P У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 to nije neka skala urbanosti, to je poznata skala urbanosti! rejving, pirsing, iing, sve si to ti, a ja nista :(( Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts