Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Au zasto bad sutra ujutru moram da radim :(((

taman sam hteo da odradim major party al skituljko :(((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ja moram u 8 ujutru da idem da uradim neki teletabis kontrolni iz inf u korelu ... strasno

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

SPS na vlasti ... klinci se opet pale na air max tike, toliko sharene da predugi pogledi izazivaju epilepsiju ... Dr. IGI, b3 i ivan vec treci put ovog meseca pune Vanilu ... cosavi klinci koji se lozhe da su krimosi u kraju i kako je to kul a u svom zivotu nece videti nista od sveta osim bugarske i paralije... jebote jel smo se mi to vratili u 93cu.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

SPS na vlasti ... klinci se opet pale na air max tike, toliko sharene da predugi pogledi izazivaju epilepsiju ... Dr. IGI, b3 i ivan vec treci put ovog meseca pune Vanilu ... cosavi klinci koji se lozhe da su krimosi u kraju i kako je to kul a u svom zivotu nece videti nista od sveta osim bugarske i paralije... jebote jel smo se mi to vratili u 93cu.

Da,samo shto je sada '93 u fazonu iz '93 :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nemam pojma, ja sam saznao za to tek oko 6. A i sta me briga kako je do cega doslo, o tome cu se pitam kasnije, sad samo da mu bude bolje...

Bice zajebano ako mu je proshlo direktno kroz grlo(zakachilo glavnu arteriju/jednjak/dushnik/kichmenu mozdinu). :(

Daj boze da je samo periferna.

Ne znam koliko ti je dobar drugar,ali da se mom drugaru tako neshto dogodilo kapiram da bi pucao prvo od tuge,a posle od besa prema dotichnom liku/grupi.

Verovatno bi bio pomucene svesti i pokushao da uradim neshtog lupo :/

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Ne verujem da se neko cudi sto su se isprangijali.

17 godina, to je vec zrelo za krimosa.

A kad kazem da mala govna treba zatrti, onda je cuti deda.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ok je sve to, ali, sta se to sve desavalo da je doslo do pistolja...koliko je taj decko sto je najebao tu cist :/

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Ne znam koliko ti je dobar drugar,ali da se mom drugaru tako neshto dogodilo kapiram da bi pucao prvo od tuge,a posle od besa prema dotichnom liku/grupi.

Verovatno bi bio pomucene svesti i pokushao da uradim neshtog lupo :/

rambo.jpg

kapiram da je shok za kreatora jer se bash njegovom drugaru dogodilo, a mene chudi da takve stvari josh uvek nekoga chude... pa de vi zhivite sve ove godine ?!

Edited by darko

Ja znam da su klinci u fazonu mi smo huligani/baje mnogo smo zajebani,ali daje doshlo do pishtolja danas u 2008.-moj... Nemam rechi.

On the other side chitam vesti i pored gradjevinske,drumske,carinkse,naftne,shkolske,policijkse i ostale mafije sad izgleda imamo i gasnu mafiju xD

Daj da se i mi rurovci organizujemo u neku mafiju.Kapiram da bi u toj prichi deji bio zaduzen za veze,mohi za psichichko muchenje i ispitivanje,a vudu prefinjeni profesionalni ubica.

A kili bi i dalje bio nolajfer. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...