Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Smorio me do zla boga autorun za usb pa sam skinuo neki progam i iskljucio isti ... a posle jedno 10tak minuta kada sam ubacio flash zove me ortak i kaze da je "pozajmio bez mog znanja" jedan od flasheva koji je opet igrom slucaja bas tada bio u kompu na formatiranju , i kaze mi da ima vec nekoliko dana virtumonde ...

presekao sam se od straha ... sada skeniram ceo komp u nadi da se nije slucajno pokrenuo iako je autorun bio iskljucen (a i odmah sam formatirao usb posto to radim iz nekog nepoznatog razloga u 90% slucajeva kada zavrsim sa radom istog)

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

dobro jutro...

oran, cio i veseo na poslu...

opusten dan, nemam kosulju...:)

Posle na kuglanje, pa veceras hm ko zna do veceras :)))

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

dobro jutro / dan

iako je svo bzvz vreme ipak iam nesto snage da skoknem do faxa i vidim ko je sve obnovio godinu a ko ne :D

a posle na sajam knjiga i pustosenje novcanika \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Masan burek pa tekma,pa neki filmovi,pa rejv shto volim ovu subotu.

ps.Jel ume neko da mi objasni poreklo rechi dzilipterka poshto samo tako chuo od mnogih da ozvu vesh majcu :/

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Fast forward na prekosutra:

- rekla ti je da si sladak ali trenutno nije spremna za veze, a onda pohitala ka stolu drugog lika koji izgleda kao jebač

- ti si kukao 2 dana na ruru kako je život kurva

- napravio si plejlistu čemernih pesama artičkih majmuna i vrteo si je na ripit

- otišao si na salaš i ponovo se uslikao taze rastrežnjen ispred neomalterisane kuće. fucking life goes on

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...