Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jutro kurac. Igrao do 5 Kings Bounty i krenuo na posao u 7:30 i ovaj matori me sacekao, evo sad sedi za stolom vidi da jedem i da pijem kafu, ali pametan je mamu mu jebem, tacno gleda, prati procenjuje da li da mi da da kucam 50 ili 70 tiketa, zna da cu da puknem i da ga skullfuckujem pa ce imati o cemu da sere kako sam bezobrazan itd itd, prvoi cu da mu stavim u levo oko vece je.

wat

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Sinoc sam se osecao kao u vicu omg :D

Burazer mi dao prijatelja Portugalca,prijatelja Engleza i prijatelja Svedjanina da ih odvedem u provod neki.

Migel je faca najveca i njemu sam pokazao shta znachi srpski rejv,chovek nije verovao koliko se ovde pije.Shvedjanin je (gle chuda) metalac pa se smorio i brzo otisho kutji,a onaj englez je mnogo kul lik ali je neki pogubljenko, zavrshio nuklearnu fiziku(da bash to,ne kazem fore radi:)) pa je i on sa sve Shvedjaninom otisho da spava,ali smo ja i Migel do 5 ujutru opemenjivali :D

A danas mi se burazer(ne rodjeni,ali najblizi burazer koga imam) zeni tako da ce da bude veselo :D

Edited by Sawovsky

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jutro kurac. Igrao do 5 Kings Bounty i krenuo na posao u 7:30 i ovaj matori me sacekao, evo sad sedi za stolom vidi da jedem i da pijem kafu, ali pametan je mamu mu jebem, tacno gleda, prati procenjuje da li da mi da da kucam 50 ili 70 tiketa, zna da cu da puknem i da ga skullfuckujem pa ce imati o cemu da sere kako sam bezobrazan itd itd, prvoi cu da mu stavim u levo oko vece je.

hahahaha reci pauza stari

oko priče o opasnim gradovima: strašno je ovo što se desilo kreatorovom ortaku, verujem da je glupi zeldi klinac sa don korleone iluzijama, ali nije zaslužio metak u vrat, to je sigurno. no, beograd je, srazmerno svojoj veličini, izuzetno bezbedan grad, o tome svedoče sve moguće statistike a potvrđuju i svi stranci koji ga posete. uopšte nemaš onaj trip da u taj-i-taj deo grada ne smeš da zađeš po mraku i slično.

to je prosto pravilo: u sredinama sa jakim organizovanim kriminalom sitnog kriminala ili nema uopšte, ili ima jako malo.

Daj da se i mi rurovci organizujemo u neku mafiju.Kapiram da bi u toj prichi deji bio zaduzen za veze,mohi za psichichko muchenje i ispitivanje,a vudu prefinjeni profesionalni ubica.

A kili bi i dalje bio nolajfer. :P

ti bi bio onaj mali koji menja toalet papir kad se istroši i nada se da će ga jednog dana neko primetiti i promovisati u pravog krimosa, pa propeva policiji kada shvati da se to nikad neće desiti.

Ustao jutros u 7, ucio 3 sata, otrcao svojih 5km, sad na kuglanje, posle na neki rodjendan i onda na neku zivu svirku...:)))

Sutra na frusku goru, u neku opseznu setnjicu prirodom...:)

@igore

skidaj, skidaj...mislim jinxove....:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

[roflmao] silvana :D:D

meni je to ime savrsheno za jednu kafansku pevaljku jer se uvek setim nekog filma gde je pevala silvana armenulic (pravo ime zilha barjaktarevic - LOL)...

evo nasao

http://www.youtube.com/watch?v=WaXE3lSVTFo

... ucio 3 sata, ...

zar ti nisi davno vec zavrshio sa uchenjem?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

meni je to ime savrsheno za jednu kafansku pevaljku jer se uvek setim nekog filma gde je pevala silvana armenulic (pravo ime zilha barjaktarevic - LOL)...

evo nasao

http://www.youtube.com/watch?v=WaXE3lSVTFo

zar ti nisi davno vec zavrshio sa uchenjem?

jesam sa faksom, ali ostade pravosudni...:(((

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...