Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

radim neke ilustracije po ceo dan, vidim elfove rangere iza svakog coska, nema sta, pauza needed:)

vulfgaru, stani i kompaniji srecna kristalna noc, zivi bili, veliki porasli [:0]

(ivane zezam se:P)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Au putin je objasnio :D

Ako mu treba ministar inkvizicije za emo goth radicu posao free of charge :D

ontopicz

pih multijob postaje zamorna stvar , cim sam se odmorio od jednog sutra ujutru ponovo u nove radna akcije

shajze (nemacki spellcheck plx :D )

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

sheize

inace odo gledam film pa da kuntam, taman za 2 cuke, radna nedelja jebote vetj kad pre prodje vikend : (

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Ne znam, ja neshto ne primecujem takvu bagru ni po bgu,a kamoli po manjim sredinama.Mozda po neki debeli chvarak zenski,i to je to.

Inache Putin vec planira da vlada i narednih 12 godina,opet kao pretsednik ako se usvoji dopuna ustava. [:0]

Edited by Sawovsky

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Editovao sam da dodam ovo za Putina,ne opterecujem se sa gram issues ;)

Neko da stavim shta sam hteo,pogled sa terazijske robne kuce u sumrak,ne verujem da ste imali priliku da vidite Bg iz tog ugla,a fenomenalan je ;)

021_Jesenjidan_terasa_TvMetropolis_.jpg

023_Jesenjidan_terasa_TvMetropolis_.jpg

Edited by Sawovsky

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

cod5 full ?????

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ppl, koja je fora sa onim reklamama i sl. gde u zavisnosti od broja klikova dobijes neki novac navodno, drug mi je poslao ovo http://bux.to/?r=vLaDa_

ovo je sad link za registraciju preko mene ali sve pise...znam da su neki radili sa google adsense reklamama i da je to stvarno, znaci nije farbanje...ne ostavljaju se nikakve bitne licne informacije pa cu da isprobam :P

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Shto bi rekli ovde,Vlado naivan si ko seljachka mlada ;)

brate, znam da ono sa google adsense-om radi, to sam siguran...znacilo bi da sam naivan da nisam nista pitao i otisao da klikcem kao moron i verovao da je sve super.... pa zato pitam koja je fora sa ovim

▲

▲ ▲

why to lose time :P

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...