Lucky Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ma nije valjda da na obnu josh uvek ide ta legendarna emisija? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 haha gle stvarno evo ih na obn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 kako oni zive u proslosti. kontam da pola bosne jos uvek misli da se puca u drvaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Kako dobro vece bilo, ismejao sam se za sve pare. Hvala bogu pa ima ko da nas nasmeje. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 radim neke ilustracije po ceo dan, vidim elfove rangere iza svakog coska, nema sta, pauza needed:) vulfgaru, stani i kompaniji srecna kristalna noc, zivi bili, veliki porasli (ivane zezam se:P) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Au putin je objasnio :D Ako mu treba ministar inkvizicije za emo goth radicu posao free of charge :D ontopicz pih multijob postaje zamorna stvar , cim sam se odmorio od jednog sutra ujutru ponovo u nove radna akcije shajze (nemacki spellcheck plx :D ) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 sheize inace odo gledam film pa da kuntam, taman za 2 cuke, radna nedelja jebote vetj kad pre prodje vikend : ( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 i kod nas treba uvesti isto pravilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Ne znam, ja neshto ne primecujem takvu bagru ni po bgu,a kamoli po manjim sredinama.Mozda po neki debeli chvarak zenski,i to je to. Inache Putin vec planira da vlada i narednih 12 godina,opet kao pretsednik ako se usvoji dopuna ustava. Edited November 9, 2008 by Sawovsky У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) edituj jos jednom... mislim, t > d Edited November 9, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Editovao sam da dodam ovo za Putina,ne opterecujem se sa gram issues ;) Neko da stavim shta sam hteo,pogled sa terazijske robne kuce u sumrak,ne verujem da ste imali priliku da vidite Bg iz tog ugla,a fenomenalan je ;) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited November 9, 2008 by Sawovsky У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 aj ken si maj haus from hir Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 SMOR BRE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Lesko sta bi u subotu sa ribom ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Zamenio sam dan za noć. Hihihi. Evo sad sam ustao. :D Što je dobar pogled. :) @Sawowsky: E to još nemam. :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 de si vudu :D ovaj cod5 se instalira već sat vremena, i shit you not! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 odo spavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 cod5 full ????? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Danas sam uzeo karte za pendulum :) some serious d'n'b shiaaat is gonna happen' on 18th ... :p Odoh da spavam sad... mrtav sam :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ppl, koja je fora sa onim reklamama i sl. gde u zavisnosti od broja klikova dobijes neki novac navodno, drug mi je poslao ovo http://bux.to/?r=vLaDa_ ovo je sad link za registraciju preko mene ali sve pise...znam da su neki radili sa google adsense reklamama i da je to stvarno, znaci nije farbanje...ne ostavljaju se nikakve bitne licne informacije pa cu da isprobam :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Shto bi rekli ovde,Vlado naivan si ko seljachka mlada ;) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 brate, znam da ono sa google adsense-om radi, to sam siguran...znacilo bi da sam naivan da nisam nista pitao i otisao da klikcem kao moron i verovao da je sve super.... pa zato pitam koja je fora sa ovim -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Jebem ti sunce vlado spavas li ti kad??? :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 why to lose time :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts