Buda_ Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 gl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 JEBI ATTAX I MTW ... i bosanske hrvate ofc !!!!1 gl :) Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Ma ima da ocepe i nemce, posebno one dance sa sugavim nikovima Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balleeee Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 gl svima... nW realno ako se bude dobro spremio ima shanse... i selected isto... al' ako nW prodje grupe ja mislim da ce to da bude zurka... realno u csu je sve moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 confy od danas nema dote.... samo cs xD Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 hamla sta ce ti ono hrvati pod navodnicima ? zato sto su oni Bosanci a CRO pasos imaju zato sto im odgovara radi putovanja jer im ne treba viza :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 isti q samo drugo pakovanje. Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 dobro onda si ti siptar... isti q samo drugo pakovanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 hahah :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 zato sto su oni Bosanci a CRO pasos imaju zato sto im odgovara radi putovanja jer im ne treba viza :) Kao prvo nemoj da vredjas nisu Bosanci nego Hercegovci, a kao drugo nacinalnost Bosanac/Hercegovac ne posoji, tako da si lupio 2 puta :)) Ajde da ovaj post ne bude off-topic, da kazem da ce biti zanimljivo u toj grupi, naravno nemci i danci prolaze opusteno, znam da ovde ima optimista, al jebiga ja sam realan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Bosnia & Herzegovina... ako nisu ni jedno ni drugo.. sta su? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANI Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Mi smo Hercegovci (iz istog grada smo) i imamo Hrvatsku putovnicu a gradjani smo BiH da sve bude jasno i najbolje je kad nas zovu hercegovci al to malo tko radi, uglavnom bosanci iako su to 2 razlicita svijeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 (edited) Bosnia & Herzegovina... ako nisu ni jedno ni drugo.. sta su? :D Brate, bolje da si me pitao na msn-u ili ircu, ovako ispadas glup ovde :)) Al dobro evo da te naucim, u BiH zive tri naroda tj nacionalnosti, a to su Srbi, Hrvati, i Bosnjaci (muslimani). samo da ne ispadne na kraju da sam ja neki nacionalista, ja ovo pisem samo u edukativne svrhe :D Edited October 2, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 ti hamla nisi normalan ako ti je to isto poredjenje. Kupi neke lekove ili slicno Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 hahahaha ali siptari hahahah XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 ajde hamla da si meni rekao da izvadim madjarski pasos pa da te razumem ali shokici da je siptar ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 (edited) Bizho od ponedeljka ocu da te vidim da trchish 5km-a , i da radish po 15 propadanja u seriji! Da budesh spreman kad ti dodje mutavi allen da mu lupish shamar bez da razmishljash da li ce da padne,ako krenu svi , za spawna se ne brini tu je king da ga zadrzhi ( znaju ljudi valjda na shta mislim ) NHF KINZHE KONZHE , ZNASH DA TE VOLIM <3 Samo oshtro i bez ristekpe! xD Edit: Ah sad vidim da sam vec postovao ^^ Edited October 3, 2008 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 ajde hamla da si meni rekao da izvadim madjarski pasos pa da te razumem ali shokici da je siptar ... jbg deki nisam znao da ga vec ima :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 dejan "djarma" j. @tema glglglglglglgl Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Edit: Ah sad vidim da sam vec postovao ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 idemoo opaaaaaa! trpaj x) minimalac 3i u grupi mora x))) ako vas prosere,voleo bih <3 x)))) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 zadnji put sam pratio cs scenu dok su mTw bili Nemci,otuda i ovaj moj nick kao sto vidite,znam da su u poslednje vreme Danci,ali imam jedno pitanje koje malo ide u offtopic ali sry moram :),sta se desilo sa tim likovima i zna li neko nesto o njima,igraju li i dalje,mohr,hering,goebel,heyenga,tihonen,ide...mislim da sam pogodio sva imena,posto sam u njihovo vreme bio klinac koji zavrsava osnovnu i polazi u srednju skolu mozda cak i nesto ranije(realno sam otkidao na njih) hvala unapred za odgovor ako ga uopste i bude bilo :) a lood sam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 realno danci i nemci prolaze grupu :) ali GL i GM-u i nW-u inace mTw ima i mTw.de squad koji igra nemacki EPS... ali su to neki novi klinci. Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 mTw.atn im je bio tag iliti mTw.alternative i obavezno je posle imena svako imao nesto u zagradi :D,primer : mohr <hazz> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 dejan "djarma" j. Kad smo kod zajebancije moze i shokica "Asmir" Ma bice iznenadjenje garantovano neko, samo se nadam da ce da bude kod nas u grupi Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts