Gia @ vozd Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 GIAAA majstor pijan 100% :))) ne ja pa ja ne pijem zivim iskljucivo zdrav zivot ... :) sale cim si dosao poceo si da prdis moram ti reci da si nam nedostajao :D ( bar meni :P) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 chush dosao sam pre mesec ipo :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hugo Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Bas steta sto je ovako ispalo. Sve ce se na kraju svesti na vadjenje tipa "Eh da smo vezbali..." E da je baba imala K ne bi bila baba. I vezbali ste. Koliko ste mogli i koliko su vam uslovi dozvoljavali. Salu na stranu, gledao sam meceve sa jos 2 ortaka i bas smo se neprijatno iznenadili igrom nW-a. Ispade na kraju da su dobili one A+e koji puske valjano ne znaju da drze u odnosu na ostale ekipe. Na kraju, nije bilo ni realno pomisliti da mogu da prodju grupu. Ali takvi smo mi iz Srbije, uvek mastamo i sanjarimo, ma koliko nesto nerealno bilo. Sve pohvale za Vladu! Decko je objasnio kako se igra CS u onih par meceva. Quote MC Hugo, oficijelni vebsajt na www.mchugo.tk MC Hugo, Counter Strike pesme na mom youtube kanalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Ne znam samo cemu toliko prozivanje GM-a, dobiju ih nedavno online - "nisu bolji, mi smo mnogo gresili zato su nas dobili" , dobiju ih sad u LAN-u - "nisu bolji, od koga ste izgubili, sramota" - cemu ovo? Umesto da lepo napisete gg svaka cast i gotovo. I ovo se ne odnosi na igrace neWave-a nego na ljude ovde na forumu. Ne branim ja ovde nikoga, samo me nervira taj lozacki "Lesko" mentalitet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ooo,kad ce ljudi shvatiti... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ooo,kad ce ljudi shvatiti... :( sta da shvatim? da NISU bolji, jel to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ma ne to bre...nego za moje "lozenje"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) delete Edited November 7, 2008 by dps-sale Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) ma ne to bre...nego za moje "lozenje"... nhf lesko, salio sam se :D Ali realno i ti si bio jedan od onih (mozda i prvi), koji je napisao da te je sramota... Ok, mozda (ali mozda) i ja licno mislim da NISU bolji, ali ako te neko dobije 2 puta za redom onda JESTE bolji (barem trenutno), ono, imajte postovanja bar malo. Edited November 7, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 nisam ja rekao da me je sramota sto je nW izgubio od GM-a...nego da me je sramota gde se nalazi nasa cs scena,da smo dosli dotle da nas i bosanci dobijaju...i ne interesuje me da li su bolji ili nisu,oni su nas dobili,i to je cinjenica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 hrvati Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 nisu hrvati,bosanci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Znate kada bi nas bosanci dobili u quake-u? NIKAD!!! : =) : P Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) Zato shto ga niko ne igra :)) Kori aj pravi kvejk klan !!1 I svaka chast Humbi, pobedio 3 izgubio 3, nije proshao dalje ali svaka mu chast. Bravo PEJVEPY !!! Edited November 7, 2008 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANI Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 nisu hrvati,bosanci... ako ti u putovnici jebeno pise hrvat onda si jebeni HRVAT ! KONTAS ! nerviram se bezze al moram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 lepo sam ja rekao da me ne bi iznenadilo da simplex zavrsi poslednji u svojoj grupi ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 necola aj cuti de_GENU ! [}:)] Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ja stojim iza onoga sto kazem,samo ne zelim da me pogresno ljudi razumeju,pa lepo da napisem... niti sam napao bizu,niti vladu,ni tokija,ni bilo koga...oni su pokazali da su bolji od svih nas,i zato sad lade jaja u Kelnu,a mi seremo po forumu... e sad,to sto nasa najbolja ekipa nije htela da se udostoji da vezba,i pokaze da znaju malo vise od ovoga sto su danas pokazali,to je druga prica,i u to necu da zalazim... sramota me je sto se nalazimo tu gde se nalazimo!!! Taj fazon , sada si se ispravio u odnosu na prosli post :) isli smo kao turisti prvenstveno i boli me paja sta svi misle , pokazali smo sta znamo kada vezbamo , i pokazali smo kako znamo kada ne vezbamo to je to. Ovde se sprdamo obisli smo ceo keln i do jaja nam je . smorili smo se jos osle meca sa kazahstanom pa smo izgubili motivaciju za sledece meceve. jbg poz iz kelna Ej bre ne serite , bole me paja sta vi svi mislite , kada dopustite da ljudi osvoje wcg koji ne igraju godinama cs u odnosu na vas koji igrate po ceo dan onda je to vasa sramota . Mi smo dosli sa ciljem da se zajebavamo jel nismo bili u mogucnosti da vezbamo tako da me boli paja. Uradili smo sto smo uradili , ako mislite da ste bolji onda vezbajte pa ga osvojite da predstavljate srbiju kako treba , koja nije u mogucnosti da napravi jedan duks u odnosu na Azeerbejdzan koji ih ima. mrki alkohol na sve strane evo upravo smo se razvalili kod cagea i ekipe u sobi sprdanje , donecu ti jedno prvoklasno pivo -:) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 gg momci ali cemu utrosenih xx sati spremanja za event u beogradu i otici u keln da bi se zezali ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) bla Edited November 8, 2008 by ingens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Ljudi su sabili u bg objasnili ko je tata a za rezultat u kelnu treba da bude sramota one koji su igrali te kvalifikacije i dozvolili da ovako ne uigrana ekipa ode na ovako veliki turnir. neWawe gg :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) bla 2 Edited November 8, 2008 by ingens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) nego mTw i mym ce ukrstiti koplja ako prodju prvo kolo. takodje SK i gameplay ce igrati medjusobno ako prodju prvo kolo. ocekujem da ce 1/2 biti sk/gp vs eSTRO i mTw/mym vs CBteam. po meni eSTRO je pokazao najbolju igru u grupnoj fazi i najveci je favorit da osvoji ovaj wcg(moje neko misljenje). Edited November 8, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Eksplodirace MYM sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 @Kyoshi: svaka cast ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts