bjela Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 dosao bih i ja sa eyelom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ne može,nemaš dovoljan broj postova! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 nije :) So who was the phone? :O Bila su dvojica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 E jbg, ja u nedelju ne mogu verovatno jer u subotu sa na rodjendanu uvece pa ono budim se sledeceg dana tek oko rucka :( Da je u subotu ujutru pa ok. Inace sam dobar prvih pet minuta i mogu i gol da zabijem brzo ali se posle umorim i nema leba od mene. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 zamislite poklope se planete i zapravo se odigra ovaj fudbal, a stanko ostane gajbi bolestan. to bi bilo toliko nefer da je to strašno. bolje otkažite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 So who was the phone? :O Bila su dvojica... Jedan je bio Šarulja,a drugi je ortak koji ne postuje,ali redovno overava "gole žene" i "klinke sa četa" :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 zamislite poklope se planete i zapravo se odigra ovaj fudbal, a stanko ostane gajbi bolestan. to bi bilo toliko nefer da je to strašno. bolje otkažite. hvala, druze, ali samo ako tako mislis!!!! a znam da mislis!! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ne može,nemaš dovoljan broj postova! Kolko treba da naspamujem, sad cu ja to caskom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 da! a cemu doco takvo antisocijalno ponasanje :D joj kolko me mrzi sam da se cimam Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ali koji suvi profesionalci, kao teren, te ne valja veshtachka trava izvinite ronaldo i kaka nisam vas prepoznao stavite 4 cigle i tjao vidim da tje biti 4 igracha i 5 golmana ako budem pri sebi dotjitju da izblejim i to kasnije :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 da, ajde otkazite zbog stanka! zezam se, stvarno bi mogli onu nedelju posle uskrsa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Eyel,čim ima malo postova znači da ima život što dalje znači da možda ume da igra,a nećemo takve! :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ko je pominjao bilo kakve uslove, sta prica ovaj maud? ja stvarno ne znam sta da vam kazem...stanko se prenemaze ko zena - NE MOZE ZBOG ALERGIJE, pa jebote, nemas upalu pluca koji ti je... ima nas vec fin broj, cimao sam i gruju i leska, pa ako se oni jave, ima nas Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Eyel,čim ima malo postova znači da ima život što dalje znači da možda ume da igra,a nećemo takve! :Djbg ako bas budem toliko dobar usporicu malo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 pa nemoj njih, oni znaju da igraju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 mozda na soniju :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 tu sam i ja sigurno!!! ovog puta sigurno,nema nikakvih zurki u subotu,tako da cu biti svestan sebe u nedelju! mozete na mene 100% da racunate! jedna VEOMA bitna stvar samo...LOPTA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 NOSI EYEL LOPTU, CITAJ JEBOTE :D ok, ima nas 11 za sad. mesto #12 je rezervisano za grujana dok se ne javi :D sutra cemo (TJ DANAS, CAOS MENDZI) da potvrdjujemo i da bacimo finalno prebrojavanje. ko izda pizda i zola ce ga prebiti NEDELJA, 12. APRIL, 10 UJUTRU; ADA; TERENI ZA FUDBAL (LOL); 1.PEJA (oranizator!) 2.STIJA 3.MARGI 4.DOCA 5.REJVEN 6.KILI 7.IGZ 8.KAKOO 9.EYEL (NOSI LOPTU!) 10. BJELA 11.LESKO 12.KAKOO-OV ORTAK javljajte se! a sta je sa hajlijem? sto se on ne javlja? PERO JAVI SE Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 pa mrzelo me jbt,citao sam svaki drugi,treci post ;)). Ja dolazim,nema potrebe dalje da potvrdjujem...a ako mi bas padne cigla na glavu,naci cete me u cituljama,pa valjda mozete dalje sami da skontate :))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 e ja bih mogao da dodjem ali da gledam posto sam bolestan cele ove nedelje :D naravno ako ozdravim dolazim :D mada ne verujem ni da bi me primili da igram jer bas ne znam :D al kao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 si :D spremio izgovor :D kad se ne :D pojavis ? :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 realno prodali ste hardkor i stanka...opet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 pushite ga,ja profesionalac imam tekme nedeljom!! :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 pejatori jel da dovodim ja ovog pro ortaka?bice mi dobra zamena,jer ja na suncu necu moci dugo da izdrzim... zezacemo se sa projektilima^^ Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 pa evo gruja ne moze, tako da dovedi svakako... one neka bude 12. za sada, a ako se javi jos neko sa rura menjacemo se. dosta ljudi na ovom spisku ce kukati za izmenom! :D DAKLE RUR FUDBAL FAK JEA VREME: NEDELJA, 12. APRIL, 10 SATI (kakoo, njegov ortak, ja i mozda jos neko cemo doci malko ranije :D) MESTO: ADA CIGANLIJA LOL MAPA> KRECEMO OD ULAZA NA ADU, KA KRUZNOM TOKU I TIM TERENIMA TU - AKO IMA SLOBODNIH, ONDA CEMO TU, AKO NEMA, IDEMO DO DRUGIH TERENA KOD RUR KOSA. DAKLE NE NALAZIMO SE NA ULAZU NA ADU ILI TAKO NESTO, NEGO KAKKO, ORTAK MU, JA I MOZDA JOS NEKO ZAUZIMAMO TEREN, A VI KOJI DOLAZITE U 10 IDETE I TRAZITE NAS MOJ TELEFON: 064/3268 328, pa zovite ako se izgubite DALJE, JAKO BITNO SVI LJUDI SA LISTE BI TREBALO DA POTVRDE SVOJ DOLAZAK. DAKLE, JAVITE SE NA OVOM TOPIKU I RECITE "DA, SIGURNO DOLAZIM SUTRA U 10 NA ADU, MOZDA CAK I MALO RANIJE LOL!" LISTA 1.PEJA (oranizator!) CHECK 2.STIJA CHECK 3.MARGI CHECK 4.DOCA - kapiram da je CHECK, cim alpha dolazi! doco javi se! 5.REJVEN CHECK 6.KILI CHECK 7.IGZ CHECK 8.KAKOO CHECK 9.EYEL (NOSI LOPTU!) CHECK 10. BJELA CHECK 11.LESKO CHECK 12.KAKOO-OV ORTAK CHECK 13.ALPHA CHECK 14.DVINI CHECK BEZ PROBLEMA MOZE DA DODJE JOS NEKO, OVDE 80% LJUDI NEMA KONDICIJE DA IGRA DUGO, PA CEMO SE MENJATI Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts