Diego Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 oko 4 stize torent :D bash sam gledao danas dal ima prenos na nekom kanalu i nista. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Nije naivan ovaj Arlovski ali nadam se da ce mu Fedor ipak objasniti par stvari :))) U koliko sati ce se tacno znati ishod borbe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 daleko od toga da je naivan ali tesko da moze da pobedi i izdrzi na nogama posto na podu nema sta da trazi. kapiram 2ga runda to je to win by submission :D. do 4 valjda traje a oni su poslednji. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 FEDOR dobio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 (edited) http://www.mmahacks.com/ sklonise onaj linak Edited January 25, 2009 by eyel^ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 koji si spojler grotaru, pusti one koji nisu gledali da odgledaju...aj da si rekao nesto pametno, nego si se samo pohvalio kako si gledao :/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 http://thepiratebay.org/torrent/4675222/Fedor_Emelianenko_vs_Andrei_Arlovski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollout Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 svaka cast za topik, tek sam ga sad uocio... otpirlike dosta je vec receno sto sam imao da kazem : ) jedna od borbi koja je ostavila utisak na mene je ova pored nje je i ona borba fedor - randleman, koja je vec spomenuta ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 Dobar je ovaj Arlovski, brz je bas i dobro udara, ali jebi ga, zaleteo se, sacekao ga Fedor onako u samoodbrani :) Udarac se maltene ne vidi na obicnom snimku, tek na usporenom svaka cast za topik, tek sam ga sad uocio... otpirlike dosta je vec receno sto sam imao da kazem : ) jedna od borbi koja je ostavila utisak na mene je ova pored nje je i ona borba fedor - randleman, koja je vec spomenuta ovde... Inace Sapp je nula od borca, on je vise za kecere, onako sa sve lozenjem, posto je u tom fazonu Realno, sto je dobio, dobio je na svoju velicinu, borac je nikakav, da ne kazem pickica :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Dobar je ovaj Arlovski, brz je bas i dobro udara, ali jebi ga, zaleteo se, sacekao ga Fedor onako u samoodbrani :) Udarac se maltene ne vidi na obicnom snimku, tek na usporenom http://i43.tinypic.com/8zkzm1.gif bas ga je okrenuo ovde se vidi odlicno, jos ga je AA sutno u jaja dok je padao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 haha koji ugao, sjajno \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollout Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Inace Sapp je nula od borca, on je vise za kecere, onako sa sve lozenjem, posto je u tom fazonu Realno, sto je dobio, dobio je na svoju velicinu, borac je nikakav, da ne kazem pickica :) Ne, ti nisi ni pogledao klip ocigledno. Poenta klipa je to da je ceo mec Sapp dominirao, a na kraju ipak izgubio. A da ne pricam o onome sto je Minutauro prezivljavao u mecu, pogotovu scena na pocetku. btw, Sapp je po meni najveci slepac i pickica, i skoro svaki mec mu je smesan. Jedan od smesnijih mi je ovaj jer se bore dva najveca debila: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 Ne, ti nisi ni pogledao klip ocigledno. Poenta klipa je to da je ceo mec Sapp dominirao, a na kraju ipak izgubio. A da ne pricam o onome sto je Minutauro prezivljavao u mecu, pogotovu scena na pocetku. btw, Sapp je po meni najveci slepac i pickica, i skoro svaki mec mu je smesan. Jedan od smesnijih mi je ovaj jer se bore dva najveca debila: Gledao sam klip, jeste se Nogeira izvukao, tukao ga je Bob, u principu se slazemo u svemu, samo eto morao sam da prokomentarisem "The Beast" :)) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Fedor vs Minotauro Jbt kakve je batine chovek popio od Fedora i nije pao, strashno! :O Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollout Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 pogledaj ovaj klip i sve ce ti biti jasno za Minotauro-a. Hrvatski novinari ga nesto ismevali pa Cro Cop kritikuje njih i govori sta je Minotauro preziveo kad je bio mali, da se sledis: http://www.youtube.com/watch?v=n3l2ZQv87UY @Elvis J. Kurtovic Sapp je retardiran, samo mi je krivo sto ga tajson nije ugazio jer ga ovaj xx puta prozivao Covek u svakoj borbi nasrce prvi minut jer vise od toga ne moze da izdrzi, posle se ukopa i ne moze da dise od umora, a kad dobije batine place Ima kamara klipova gde sapp i jeste kecer, to sve objasnjava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Samo sto nije poceo da place Bob Sapp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Bio clip na prvoj strani. Slomio mu je jagodichnu kost! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 \o/ \o/ \o/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Josh jedna. :D Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 UFC 94 ST Pierre VS BJ Penn Main Event(31.01.2009)[TVRip,DiVX,MP3] teski smor. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 ko bude spojlovao jebem mu dete nerodjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 UFC 94 ST Pierre VS BJ Penn Main Event(31.01.2009)[TVRip,DiVX,MP3] teski smor. gb2/bed, BJ. :P Ok turnir, dve borbe od kojih se najvishe ochekivalo nisu razocharale. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Clay Guida vs Nathan Diaz i Karo Parisyan vs Dong Hyun Kim su mi bile malo chudne, sudije su u obe bile podeljene, a meni se chinilo kako je bash onaj drugi lik bio bolji, a ne onaj koga su na kraju proglasili pobednikom. Isti trip sa Jon Jones vs Stephan Bonnar - Jon je zabavio u prvoj i donekle drugoj rundi, u trecoj je odugovlachio, nije apsolutno nishta uradio, a opet mislim da je imao 30 od nekog od sudija (mrzi me sad da proveravam). Na stranu shto je onaj impresivni lakat udario u potiljak, shto nije dozvoljeno. No, svaka mu chast za bacanja, stvarno samo izuzetna tehnika moze da uchini da to izgleda tako lako. Josh kad mu vidish nogice... The good stuff: Lyoto Machida vs Thiago Silva - Jebote, onaj Machida za sada rushi sva pravila sa svojim stilom, bash me zanima da vidim dokle ce tako. Stvarno sam ochekivao da ce biti biven, medjutim ta njegova "LOL KARATE" pricha ne samo da prolazi, nego sabiva na hard. :) Definitivno treba ochekivati da ga upare sa nekim od vrhunskih boraca u LHW kategoriji, to bi trebalo da valja... Georges St. Pierre vs B.J. Penn - Shta reci, objashnjavanje. ^__^ Mozda ce neko nekad i moci da uzme titulu u dve kategorije, ali to nece biti BJ i to definitivno nece biti sada, dok je GSP prisutan. Shteta za onu prichu oko vazeljina :P, baca senku na jedan sjajan performans, a kad se pogledaju pojedinosti, jasno je da to nikako nije mogao da budu odluchujuci faktor. Svejedno, doshlo je do povrede pravila, i momci iz ugla bi trebalo da budu kaznjeni za primer, nedopustivo je da se takve greshke (dal' sluchajno, dal' namerno), dogadjaju na ovako vrhunskom nivou takmichenja. Sad treba sachekati gospodina Silva-u sredinom aprila... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Odgledah i UFC95, krajnje je vreme bilo, s obzirom da je sinoc bio 96 :) Dosta dobrih borbi, mada su se u vecini slucajeva prilicno brzo zavrsavale. Glavna borba je opravdala ocekivanja, 3 runde u ubitacnom tempu, dva odlicna borca. Sad idem na skidanje 96-ice, glavna borba Rampage Jackson vs Keith Jardine, treba izdvojiti i borbu dve zivotinje - Gonzage i Carwina, jedva cekam da odgledam:) Sto se GSP-a tice, slazem se da vazelin nije bio odlucujuci, ali je definitivno bacio veliku senku na pobedu Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ladno nisam skontao ovu temu.Evo jos bauljam od gledanja ufc96 i dream7.Finih borbi bilo. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts