Jump to content

Slike koje su promenile Srbiju!

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro, ali što Sonju Liht? Ona je još i normalna. Ove ostale ili su idioti i/ili prosto ne vole Srbiju, ali od Sonje sam čitao intervjue po novinama i ne deluje ni kao idiot ni kao srbomrzac.

Lol vudu

испустио сам само Борку Павићевић и Слободанку Турајлић, јер их, унеколико још увек поштујем. мада ми се Боркин углед крњи већ једно 3 године...

неке поступке против државе, у стилу ове 4 наказе, јој калеме неки људи, нисам то још потврдио и зато је још ван елитног клуба...

Соња је прелила чашу протеклих дана, и одобрена јој је кандидатура, коначно...

едит:

Соња Лихт, не Бисерко.

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

испустио сам само Борку Павићевић и Слободанку Турајлић, јер их, унеколико још увек поштујем. мада ми се Боркин углед крњи већ једно 3 године...

"...thank you for planting the seed of parliamentarism in this building..." - slobodanka turajlić u obraćanju nekim amerikancima, cca 2001, na debatnom turniru, u maloj sali tadašnje savezne skupštine. prisutni članovi soroševog podmlatka su to ispratili gromoglasnim aplauzom.

"...thank you for planting the seed of parliamentarism in this building..." - slobodanka turajlić u obraćanju nekim amerikancima, cca 2001, na debatnom turniru, u maloj sali tadašnje savezne skupštine. prisutni članovi soroševog podmlatka su to ispratili gromoglasnim aplauzom.

сећам се.

то је ипак само патетична еуфорија манифестована кроз увлачење у дупе. свакако знам и да су она и Борка из тог сазвежђа, али да би заслужио чланство у елитном клубу, треба малко више од тога.

активни Сорошев подмладак - дисфункционалне, неприлагођене и исфрустриране јединке. свако моралан и самосвестан их напусти после неколико месеци, кад схвати која је то лаж.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ljuta rakija je definitivno izmenila Srbiju :)

sl_presna_rakija_b.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -