Diego Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 kad god pojacam volume preko 40(otprilike) od max 100 u volume control cuje mi se krchanje cak i kad nista ne slusam, i to ume da iritira kad je neka mirnija pesma. a realno dojadilo mi je vise da slusam tiho ako sam vec platio ovoliko. da napomenem da su mi od prvog dana isto radile p5k asus mi je ploca, kapiram da je zvucna na njoj al s obzirom da sam mutav sto se hardwarea tice ... :) jos jedan lik na hd555 je imao slican problem. sad dal je do lose zvucne ili neke prezahtevnosti slusalica ne znam :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 20, 2008 Author Report Share Posted September 20, 2008 svugde osim na kompu rade normalno :( a od garancije nista... ko zna gde sam to stavio. kapiram da je do lose zvucne ili do nekog softverskog problema sta znam Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) moje logitec skype varijanta :P na istoj ploci rade bez ikakvog krcanja, najverovatnije tom senn-u treba vise snage Edited September 22, 2008 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 možda je zvučna loša na kompu? probaj da ubaciš neku bolju pa vidi šta se dešava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 23, 2008 Author Report Share Posted September 23, 2008 (edited) ne, nije vezano za muziku/igre nego svaki put kad povecam windows volume npr preko 30-40(tu je negde granica) cuje se krcanje koje se povecava sto vise podignem volume, na 100 je prilicno glasno. moguce da su sluske na neki nacin prezahtevne za zvucnu al bolje rur savet mudraca da pitam :) Edited September 23, 2008 by Orestes^ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 (edited) probaj da otvoris volume control u win XPu... idi na regler za CD audio i njega stavi na MUTE, a isto uradi i sa MIC input kanalom. el ima poboljsanja? Ako nema, idi do prve trafike i kupi Sound Blaster Creative Live (oko 2000din) i usraces se u gace kad budes preko nje potero zvuk (mp3, igrice...) Edited September 29, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 na visti sam al sam nasao slicne opcije, ne pomaze. uzecu novu zvucnu taman imam sad koj euro, tacnije 50 koji su mi onako visak i ne bi mi bilo zao da ih sve potrosim. tako da me zanima onda kad vec kupujem, da li bih imao neke vece razlike u zvucnoj od 2k din i 50eura, znam da nije neka ogromna razlika u parama, al ako vec kupujem bar da uzmem nesto sto bi mi odgovaralo sa finansijske i pleasure strane :). tnx na odgovorima Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 ziveo sam u zabludi da su dobre :( tnx Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) da ne otvaram novi topic, njegov prob je resen, pa ovako, uzeo sam neke labtecove zvucnike 2.1 ( u sustini nebitno) kada sam ih isprobao na ipodu ukljuceni na drugom mestu(nema kablova kompa okolo) radili su perfektno, kada ih prikljucim na komp, pomalo krci jedan zvucnik, da li to ima neke veze sa time sto su kablovi ispreplitani bla bla bla... ako sam lupio recite mi sta je , no h8 :P Edited September 30, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 opet zvučna? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 jbg dizem iz mrtvih al ako nekome bude slican problem, do viste je bilo izgleda. Stavio sam sad xp i nemam shushtanje vise. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 ta vista je super :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 hah ae kad ste vec postovali xD ... ni ovaj xp nije bolji :D sad cujem zujanje kad pomeram misha hah nikad kraja problemima :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 integrusha = chucesh sve zvuke unutar kompa... stavi bilo koju normalnu zvucnu karticu i sve ce biti ok. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts