Jump to content

Problem sa zvukom na slusalicama

Diego

Recommended Posts

kad god pojacam volume preko 40(otprilike) od max 100 u volume control cuje mi se krchanje cak i kad nista ne slusam, i to ume da iritira kad je neka mirnija pesma. a realno dojadilo mi je vise da slusam tiho ako sam vec platio ovoliko. da napomenem da su mi od prvog dana isto radile

p5k asus mi je ploca, kapiram da je zvucna na njoj al s obzirom da sam mutav sto se hardwarea tice ... :)

jos jedan lik na hd555 je imao slican problem.

sad dal je do lose zvucne ili neke prezahtevnosti slusalica ne znam :(

I see by your outfit, that you are a cowboy.

ne, nije vezano za muziku/igre nego svaki put kad povecam windows volume npr preko 30-40(tu je negde granica) cuje se krcanje koje se povecava sto vise podignem volume, na 100 je prilicno glasno.

moguce da su sluske na neki nacin prezahtevne za zvucnu al bolje rur savet mudraca da pitam :)

Edited by Orestes^

probaj da otvoris volume control u win XPu... idi na regler za CD audio i njega stavi na MUTE, a isto uradi i sa MIC input kanalom. el ima poboljsanja? Ako nema, idi do prve trafike i kupi Sound Blaster Creative Live (oko 2000din) i usraces se u gace kad budes preko nje potero zvuk (mp3, igrice...)

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

na visti sam al sam nasao slicne opcije, ne pomaze.

uzecu novu zvucnu taman imam sad koj euro, tacnije 50 koji su mi onako visak i ne bi mi bilo zao da ih sve potrosim.

tako da me zanima onda kad vec kupujem, da li bih imao neke vece razlike u zvucnoj od 2k din i 50eura, znam da nije neka ogromna razlika u parama, al ako vec kupujem bar da uzmem nesto sto bi mi odgovaralo sa finansijske i pleasure strane :).

tnx na odgovorima

da ne otvaram novi topic, njegov prob je resen, pa ovako, uzeo sam neke labtecove zvucnike 2.1 ( u sustini nebitno) kada sam ih isprobao na ipodu ukljuceni na drugom mestu(nema kablova kompa okolo) radili su perfektno, kada ih prikljucim na komp, pomalo krci jedan zvucnik, da li to ima neke veze sa time sto su kablovi ispreplitani bla bla bla... ako sam lupio recite mi sta je , no h8 :P

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• 2 months later...