konfuzni Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 daj ip od hltva I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 bizicu mazhe te chovek kakav crni hltv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 A samo sam cekao koja ce budala prva da se upeca shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 pa kada kobrica retos ne mozhe da org , ja kazem da najbolje org turnire a vi nista I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASUIEE Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 demoi ce biti oko 20h veceras...budite online... gg 4gl ajPOZ cekamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 e bizicu nisi najgori shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) bolje bi mi bilo da editujem sve postove... Edited November 16, 2008 by sale~ bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ima li neko info koji je rezultat u finalu. Svi su nedostupni! God damn! When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 igraju jos uvek sigurno. u igraonici nema dometa... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Krivo mi za sMk :(( Ajde bre glorijanci sechite to !! @improvision GG momci .. jbg-a uslovi su bili losi,al' sta sad da radimo ... teske <3 dele <3 Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) gg tocke siso :D i ostali momci iz moh-a :D krivo mi sto su makar one baje experience ispalile,pa je ispalo da sam cekao 5 sati da igram 1 mech :/ ali nema veze :D inache zabod celu noc je bio u igraoni DUST,sa zlim vukom,majklom i kompanijom :D znachi drustvance je super :D celo vece je bilo smejanja i pishanja,dok smo cekali jutarnji bus :D krushevljani majstori :D @MADJARI SU RTDI,i nemam sta vise da kazem u vezi njih :D ko je bio tamo,zna :D jebi 4gl u finaluu bugare jebiii :D :* Edited November 16, 2008 by -HogaR- Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 gg tocke siso :D i ostali momci iz moh-a :D krivo mi sto su makar one baje experience ispalile,pa je ispalo da sam cekao 5 sati da igram 1 mech :/ ali nema veze :D inache zabod celu noc je bio u igraoni DUST,sa zlim vukom,majklom i kompanijom :D znachi drustvance je super :D celo vece je bilo smejanja i pishanja,dok smo cekali jutarnji bus :D krushevljani majstori :D @MADJARI SU RTDI,i nemam sta vise da kazem u vezi njih :D ko je bio tamo,zna :D jebi 4gl u finaluu jebiii :D :* u prevodu sta si napisao je jebi gloriju u finalu :DD I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 jebi 4gl u finaluu jebiii :D Ti navijas za bugare u finalu ? oO kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ispravio sam se :D jebi glorijo strance :D grr :D malocas sam ustao,legao sam u 10 posle 2 dana ne spavanja :D jbg xD Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 bigmazi - hahahahah,kafic?mislis rupa sa 3 stola i -5 stepeni?video bim?ne.platno na zidu sa crno - belom slikom :) ah da i 3 stolice :) GG TJM zasluzena pobeda,svaka cast,kako je bilo nama,tako i vama,pajser gay-iskoristio to sto sedimo na 30 cm jedni iza drugih bacao flash i znao gde smo je li,ali koga jos boli kurac za to?!Sve u svemu necu o propustima,otisao na tur sa 16 grupa da odigram jedan mec-NIDJE VEZE.U ding-dongu se ne moze sedeti i posmatrati mec jer su seli bugari i madjari(mora se cepiti za cfg JEBANO),hltv ste sami "videli".Kako je bilo meni tako i TJM-u,ali ja bez mouse fixa i ukljucenom aceleracijom ne mogu igrati.Trebao sam i ja da cekam da igram u ding-dongu(tamo je bio quali za wcg)a ne da idem sedam na sporete koji su se gasili i restartovali za vreme meca-inace u toj rupi je odigrana samo "nasa grupa"-2 ekipe,tj. taj jedan jedini mec.sMk ubi maljem,i nisu pobedil i16-02 vec 16-08.Zao mi je samo sto smo razocarali brata manhuNt-a,volim te bate,sry :( A "BaXuz" nisi bio jedini koji je morao da igra u lanu i pri tom bio primoran da pise... Tuga, stvarno tuga... raspad od turnira... shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) meni je bilo smesno to igranje ledja u ledja, i ako igras nereseno u grupi sa protivnikom, prolazi dalje onaj ko dobije sa vecom razlikom drugu ekipu, jbg bilo je brdo propusta, ali su se momci trudili da se sredi sve sto ne valja...jbg /BISS Edited November 16, 2008 by ste http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 baxuz je zaboravio da navede da su nam likovi zverali u monitor dok su bili mrtvi. al jbg igrali u svojoj igraoni pa niko da im kaze bilo sta iako smo im mi rekli 2 puta da se okrenu. e sad neki kazu da su signalizirali zivim drugarima lokacije itd, sto ne mogu da potvrdim jer sam sve vreme drzao ruke na glavi i blenuo u monitor kolko sam iznerviran bio :( I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squickly Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 'Vako, dobio sam informaciju sledecu: 1. mesto Innefire (kako vec) 2. mesto 4gl 3. mesto tW Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) koliko je bilo u mapama u finlua?? Edited November 16, 2008 by misa-_^ c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squickly Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 koliko je bilo u mapama u finlua?? E to ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 laze marva ~~~~~~~ finale tek sada ~~~~~~~ bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaXuz Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 baxuz je zaboravio da navede da su nam likovi zverali u monitor dok su bili mrtvi. al jbg igrali u svojoj igraoni pa niko da im kaze bilo sta iako smo im mi rekli 2 puta da se okrenu. e sad neki kazu da su signalizirali zivim drugarima lokacije itd, sto ne mogu da potvrdim jer sam sve vreme drzao ruke na glavi i blenuo u monitor kolko sam iznerviran bio :( Ufff...cuj ga zaboravio...pa koliko stvari sam imao da kazem ,ne bi na 3 A4 papira stalo...To za signaliziranje je 100 % tacno jer sam video licno...znaci 5 njihovih ortaka smeju da bleje u igraonici i da im pricaju gde ,sta i kako dok mi stoje iznad glave,a niko drugi ne sme da udje u igraonu sem njih dok se igra mech,a dovoljno je da je "sudija" ako se tako moze nazvati bio njihov ortak,prijatelj ili sta god...jbt stalno cujem wanderera "ne okrecite se" i sudija nista...bleji sa strane i ni rec da kaze...posle toga padnem ja i okrenem se namerno ,a ono lik koji je ziv bleji u watchov monitor...a to sto su pricali je tek koma...lik padne jbt i tacno mu objasni gde sam i to se desavalo bukvalno u svakoj partiji...dobili bi 569135610269 opomena ,a koliko sam ja upoznat 2 opomene su diskvalifikacija...tuga brate,tuga... ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Od sistema takmicenja se vec videlo da ce da bude olol.. MOgli su da stave 24 grupe 24x2 isti kurac .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) 1 opomena bzvz / 2 opomena runda / 3 opomena dq without prizes :D 4gl 12/16 7/16 innerfire smk 12/16 19/22 teamwork :// gg m8s Edited November 16, 2008 by sale~ bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 jebeni MADJARI!!!! gg smk :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts