Jump to content

Balkan Gaming CUP

Recommended Posts

eyel^ said:
jao glupavog (da ne iskoristim neku drugu rec prebice me vas 20 na sledecem turnisu xDDD) li razmisljanja...

pa ako neces da se bijes lepo kazes nisam u tom fazonu i gg...i krijes se ako te trazi ili dodjes i pruzis mu ruku. a ne da sacekujes sa ortacima 1 lika koj dolazi na ferku.

strasne stvari...

ko je to spomenuo?

svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze

Organizacija turnira nije losa, 3 igraone fino se zavrsilo.. Previse popustanja tako reci slihtanja, kao jaki smo i sad cemo svi da vam drkamo kurceve- madjarima i bugarima sto se tice namestanja..

Svaka cast nasim ekipama hdx-u , smk-u i 4gl .. Za ekipe koje su ispalile ne znam sta da kazem, moguce da su imali svoje opravdane razloge dobar tur tj cup su propustili :) onda, dobro je da igraona blizu Spomenika ! svaka cast za vodice, nadam se demoima i hltv nije tesko dici da gledaju ljudi @ home..

jos jedna bitna stvar, k'o saleta pipne iz momenta je najebo dolazim maricom!

aj pa okacite demoe da vidite kako sam bio dobar,lol :)

ovaj deo uvek zabada.

sale~ said:
pa da si na vreme izbacio rezultate da nisi navijao za bugare bracu svoju... ne bi imali vremena da se sprdamo medjusobno idiote~~~~

sramota je da pratimo rezultate na madjarskim sajtovima ~~~~~~~~

jebo te kr1l3 mali~~~

sa jadnim ljudima kao ti vise nemam o cemu da pricam DPS noc pred turnir ne dolazi uplasio se od tvoje Brace MADJARA !!! GG show

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

kretenu glupi jebem ti mater u picku i ivanu ti jebem... idiote peci je sjebana noga... roka je ispalio kak onas 3 da dodjemo idiote jebem te usta smrdljiva... placena je kotizacija sta hoces jos jebem ti sve seljacko raspalo ~~~

:D daj burek iseci vise ogladneo sam :D HAHHAHAHAHAHA NOSATI KVAZIMODO ~~~~

bez dlake na jeziku

gg 4gl gg smk gg hdx i sve ostale ekipe iz srbije izuzev kobrice jebem mu sve bugarsko i madjarsko... on meni kaze da nismo dosli zbog madjara a on navija za bugare... madjare pusta da igraju na brajtnes da namestaju svoje mdfk guie itd :D bezi jado izlizao si im bulju. bash mi je krivo sto si posle neuspeha poceo da vredjas "do juce ortake" jebem ti sve nosati usta ~~~~

SECI TAJ BUREK na 1/16 :D

bez dlake na jeziku

sale~ said:
kretenu glupi jebem ti mater u picku i ivanu ti jebem... idiote peci je sjebana noga... roka je ispalio kak onas 3 da dodjemo idiote jebem te usta smrdljiva... placena je kotizacija sta hoces jos jebem ti sve seljacko raspalo ~~~

:D daj burek iseci vise ogladneo sam :D HAHHAHAHAHAHA NOSATI KVAZIMODO ~~~~

govno prokleto skraceno jadno :) jebem ti devojku sa mora u picku dok joj pesak ulazi u guzicu !!!!! :) jebala te kotizacija govno jedno :) prodao si GRAND a braca bugari su najjaci likovi svaka im cast i, kakvo iskate sega ? golemi ste mushenici !!!!!! IIIIIIIIDDDDDDVVVVVVVVVAMEEEEEEEEEEEEEE a navijao sam za njih jer su ih svi prozivali i tako oni uzese pare i misove i sve ko direktori pa nek ih opet prozivaju !!!! KISSS ZA DZINICA :) koji je uz mene navijao za BUGAREEEEEEEEEEEEEEE IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO OPAAAAAAAAAAAAAAA,a za madjare nisam navijao niti sam im bilo sta podesio jer su likovi bolesni....pitaj saleta i unku ko se i sta drao kad su igrali protiv madjara !!!! pacove prokleti ostani tamo u rupi ,govno prodano ceo zivot prodajes !!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by kobricaaa

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

jebem i ja tu devojku sa mora HAHAHHAHAHAHAHHA ali i tvoju ivanu :D HAHAHAHAHHAHA

seci burek tnx :D

jebem ti mater stevane... jebem ti sve bugarsko... jebem ti ribu i njene drugarice... sestru ti jebem HAHAHAHAHAH

prodao si srbiju navijao si za bugare... "sale, kanarko i ja smo jako dobri... sabijam bugarski" HAHAHAHHA JEBEM LI TI SVE :D

Edited by sale~

bez dlake na jeziku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...