trap_lord Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 igrao nekih satipo ..igra je sjajna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 Ne sviđa mi se kako je urađena pucnjava, koji moj ubacuju sačmaru i jadan pištolj na početku ako je 90% borbi sa distance od 10+ metara... ne znam kako ide posle, jel ima neko bolje oružje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) pistolj je ok na daljinu dok ne dobijes mp5 koji nadjes na onoj platformi za preradjivanje vode ;) u igri ima preko 50 vrsti oruzja :) Edited September 18, 2008 by Gari_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 ja sam se pola sata napucavao da vojskom na ulasku u cordon dok nisam uspeo da im pokupim svu opremu :) sve varijacije kalasha i slichno ;) a onog mazgova u tornju sto roka mashinkom sa spucao stoljpijem :) dodushe nabudzen na max u bazi e da sad mi stalno krahira kad hocu da vratim sidorovichu ono njegovo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 Probaj sa ovim: http://rapidshare.com/files/146307701/cord...ge_fix.zip.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 ja sam se pola sata napucavao da vojskom na ulasku u cordon dok nisam uspeo da im pokupim svu opremu :) sve varijacije kalasha i slichno ;) a onog mazgova u tornju sto roka mashinkom sa spucao stoljpijem :) dodushe nabudzen na max u bazi e da sad mi stalno krahira kad hocu da vratim sidorovichu ono njegovo :( To s vojskom sam bio ubedjen da je bag, ali ipak treba tuda da se prodje. Šunjao sam se oko oko stenja i drveća par sati dok nisam kibnuo odatle, a i sad se još ne približavam tamo, mnogo su gadni. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Probaj sa ovim: http://rapidshare.com/files/146307701/cord...ge_fix.zip.html fala al vec imam to mda vojnici su zaj... morash u vugla pravo :) a i kad izadjesh iz korodna imas samo mp5 i shotku... bash je bilo ineteresantno http://rs427.rapidshare.com/files/146358562/S.T.A.L.K.E.R.Clear.Sky.CRACK.ONLY-RELOADED_Warez-BB.rar ovo gore radi bez ikakvih problema... fijuuuu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 Izašao reloadedov fix i za 1.5.04 :) al su brzi :) Kucajte "clear sky reloaded" na pajratbeju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Znaci skine se Reloaded verzija pa onda update za 1.5.04 pa onda taj neki RARFIX sto sam nasao i to je to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 fala al vec imam to mda vojnici su zaj... morash u vugla pravo :) a i kad izadjesh iz korodna imas samo mp5 i shotku... bash je bilo ineteresantno http://rs427.rapidshare.com/files/146358562/S.T.A.L.K.E.R.Clear.Sky.CRACK.ONLY-RELOADED_Warez-BB.rar ovo gore radi bez ikakvih problema... fijuuuu :) meni ovo radi i sa 1.5.0.4 prepakovanom engleskom verzijom.. ne puca.. cak i brze radi loma... rade sejvovi i sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Skida se... Pishem kad malo odigram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 Znaci skine se Reloaded verzija pa onda update za 1.5.04 pa onda taj neki RARFIX sto sam nasao i to je to ? Rarfix ti treba da bi uopšte raspakovao Reloadeda, jer je originalni .r69 oštećen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 prosto mi zao da igram mnogo igru jer znam da cu je zavrsiti veoma brzo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ima li neko savegame cim se udje u garbage... nije mi pomogao onaj travel fix za 1.5.03. verziju pa sam morao da dignem na 0.4 i naravno sada ni jedan savegame ne radi :( a tako sam lepo nabudzio lika... SEVA suit, ona nabuzdena ak verzija sa scopeom, nabudzena m16ica, tona municije i svega :( smrc smrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Pa zakaj odma nisi skinuo uk verziju, meni sa travel fixom radi bez problema (ako je to taj fajl od 20ak kilobajta). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ja ladno na pocetku pobio nekih 5-6 stalkera koji patroliraju i pokupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ne radi se to tako... nikako ne ubijash stalkere saborce :((( trabo si da budesh mudo pa da zajashesh military outpost recimo Pa zakaj odma nisi skinuo uk verziju, meni sa travel fixom radi bez problema (ako je to taj fajl od 20ak kilobajta). nemam pojma vise ni sta sam skinuo ni sta sam sve patchovao.... znam samo da travel fix nije radio sa 1.5.03 apdejtom i prvim reloaded crackom :( tako sam lepo pocistio swamp i cordon... auf kako se smorih... ako neko ima save u garbage-u neka baci :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 pise loners kontam da ne pripadaju ni jednoj faction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ma okej, zezam se ;) to je stvar izbora, ali kao fora je u okruzenju da ako te ne napadaju ne treba ni ti njih... sve zavisi od pristupa ;) nego ima li neko taj savegame da baci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizla Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Јел' потребна инсталација обичног Сталкера за ово чудо? Quote ...немој да ме убијеш Рамиз,плиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 njet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizla Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Хвала Гари (ко име оне песме ) Quote ...немој да ме убијеш Рамиз,плиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 nemam pojma vise ni sta sam skinuo ni sta sam sve patchovao.... znam samo da travel fix nije radio sa 1.5.03 apdejtom i prvim reloaded crackom :( tako sam lepo pocistio swamp i cordon... auf kako se smorih... ako neko ima save u garbage-u neka baci :| Ja sam na istom, sprco mi se komp zbog virusa i reinstalirao ceo Windows opet (pre toga uvek iskopiram My Documents folder zbog saveova), ali oćeš, majstori stavili pozicije u fajl u Documents & Settings, a ne u My Documents, sad sve opet ispočetka (čudo kako sam sad odradio masu stvari za mnogo manje vremena nego prvi put, čudo kako se lako igra kad se izvežbaš, očas ih počistim i to sa onom raspalom saw off tandžarom ). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 aj baci mi na mocnijogurt@yahoo.com save kada udjes u garbage ako nije probl... i onako imam malo vremena za igranje, gde sad opet isto po drugi put... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ja ladno na pocetku pobio nekih 5-6 stalkera koji patroliraju i pokupio omg vintorez, i omg zato sto ga ne nosis :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts