killYg0r Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 kako god okrenes zivot se svodi na drogu onu ili ovu :/ za mene laku noc posle ove dote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 jos samo 20 minuta do kraja smene, pa onda sa drugarom u kafanu idemo da pijemo, pa onda u novi sad pa onda pijemo pa onda slusamo neku konferenciju pa onda pijemo i mozda u nedelju legnem da spavam :) ziveli bili :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 jooj samo da se ne razbolim jooj : ( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 sveti petak fala *urcu, kakav dan, bolje da se nisam ni budio realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ^ katastrofa... popio sam 3 kafe i jos se ne budim,sve zbog ovog vremena...jebo jesen Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Dobro jutro omladinci, a dobro jutro zelim i Igoru i Koletu :) Sta je bilo...nema poleta u ispunjavanju radnih zadataka...:) :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Ja sam danas nešto anti-poletan :) Leg'o sam kasno, ustao sat ipo kasnije nego što bi trebalo ali i dalje stigao kako treba :) no očigledno me sve to "poremetilo" pa sam u fazonu da ne znam 'de sam :) Mogao bih da recimo nešto pojedem :) Juče je povratak kući bio horor film, išao sam oko 1:30h od ngbd-a do vracara. I to neki neocekivani delovi su zagušeni, a sa druge strane oni gde ocekujesh guzvu bili prazni. Ne znam kakav je to protest bio u centru ali baš su zeznuli stvari :) Sad gledam kakvo je vreme i dal' će do večeras da se sredi, ima neko zatvaranje bašte KST-a na koje ne bih ni išao nego me zvali neki performeri :) pa da ih ispoštujem! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 kazu na jutarnjem da koncert madone nije ispunio ocekivanja, dnohla i zakrcenje u saobracaju. 60k ljudi... Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 pa nista da se tesimo jer nismo bili pa onda kao i onako je bilo sranje... Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 kazu na jutarnjem da koncert madone nije ispunio ocekivanja Da, nastupi mtv zvezda milijardera poznati su kao urađeni od srca i sa emocijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 (edited) Madonna is the world's best selling female recording artist of all time. Since her debut in 1982, Madonna has released many chart-topping albums and singles, and has sold estimated more than 250 million albums and 150 million singles worldwide. eto koga boli kurac! Edited September 26, 2008 by Miloshhh Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ma izvini brate sto si se uvredio. ne gotivim madonu niti je slusam,samo smatram da spektakl tih razmera nije trebalo propustiti. nista vise. Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 Spektakl je kad je dobro od početka do kraja, a ne kad đipa matora baba da bi otpevala eventualno dve dobre pesme od pre 20 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 (edited) ma treba nam jos jedan koncert prodigy-a,jebes sve ostalo! to je od pocetka do kraja :)) Edited September 26, 2008 by Miloshhh Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 nemam nos usnu i 3 zuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 a crnogori su omg. drugar bio na certu vlade georgijeva letos, parking je bio 4km od plaze xD sta sve covek mora da radi (citaj slusa) zbog picke :D Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ^ne brini, vratice se. @Corey: Ma da, kao ja sam da udjem jer njima nisu verovali da imaju 18 :))) i DeYaN se smorio, menjali su mu neki prozor 4h i nisu mu zamenili :)) Opushteno, idem da klopam neshto? Pa da zavrshim neke radove itd. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ma izvini brate sto si se uvredio. ne gotivim madonu niti je slusam,samo smatram da spektakl tih razmera nije trebalo propustiti. nista vise. [roflmao] Veci ce spektakl sutra da mi bude da idem da gledam Javor. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 (edited) hahahahahahahaha ludaku :)) jos veci kad vidis gl sa tablicama JA 10-00 Edited September 26, 2008 by Miloshhh Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Dovodi Palma Madonu kao pochasnog gosta :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 gde na tv JAGODINU? Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 danas mi 6 meseci sa devojcicom \o/,idemo u restorancic da obelezimo :)). tralalala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 iskusno,lepo se provedite. Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ja trebam hitno kod zubara :(( a kola su mi ko zna gde u gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 lol sad kako sam scrollovao uhvatio sam 2 reci iz posta...naime ja trebam hitno kod ginekologa LOL :D Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts