Jump to content

Shta konzumirate od hrane i pica chesto?

Recommended Posts

Shta klopate ili pijete chesto a znate da vam to nije dobro za organizam?

Ja sam generalno u srednjoj toliko pio energetska pica (Red Bull/Guarana/Energis) da sam osetio u nekim trenutcima takav probod oko srca da sam se iskulirao skoro potpuno. Ponekad i sad popijem neki energetik (tipa Burn/Red Bull ili Battery) , ali sam potpuno batalio ove "domace" energetike :) Kao pijem sad ovo kvalitetnije :))

Rekord: 6 RB, 11 Energisa i 2 Guarane [:D]

Takodje moj ortak je toliko jedno vreme pio Fantu Exotic da mu je doktor kazao kako ce dobiti shecer za 3 meseca ako nastavi tim tempom da pije to sranje. On je odprilike pio 4-6L na dan.

P.S. Ako ima neka prirodna zamena za energetska pica, kazhite :)

Got some minuses for free?

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hmmm....

bolje pitanje je sta konzumiram od hrane i pica da valja..

odgovor je nista

zivim na fast food-u (bukvalno)

i poceo sam da delim dan na dva dela

1. deo kad sam pijan(od 6-12tj do kunta)

2. kad sam mamuran(9-5 kad sam na poslu)

hahahahha :D

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

konzumiram viski, i opojne droge, jebavam samo zene koje briju noge.

BRATE.... mnogo si mi iskljuciv

sta fali onima koje ne briju noge?!

I ONI SU LJUDKSA BICA!!!!!

NEMOJ BITI SHOVINISTA!

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Pa generalno zivim zdravo,osim shto se trujem alkholom na redovnoj pazi dakle svaki 2-3 dan sam janpi onako kvalitetno a svaki dan cirnem bar 2 piva.

Inache ovako striktno pazim na mix jela svakog dana da ima i mesa i povrca i voca i testa i mlechnih proizvoda :)

Gazirano prezirem,grickalice manje - vishe takodje :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -