Invader Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Hteo bi da izlevelujem fishing, ali mi ne pada napamet da buljim u onu prokletu udicu do 375 skill, hteo bi da uzmem nekog bota ili barem nesto slicno, tipa "one click does all" addon, ako ima neko da mi preporuci neka pise ovde :) Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Block_Out Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Uradi kao ja: Ako imaš brata ili sestru od 3-10 godina, nauči ih da kliknu kad se ona udica bućne u vodi... Ostavio ja malog brata (stričev sin) da razvaljuje, i za kratko je nagurao 150 skilla i još je htio da igra, jedva sam ga odvojio od kompa, još kupiš čokoladicu i eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 izlevelovao si brata da bi ti levelovao fishing? Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 spominjao bio lik u gchatu da je nashao neki fishing bot al' nisam obratio paznju kako se zove jbg :s Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Uradi kao ja: Ako imaš brata ili sestru od 3-10 godina, nauči ih da kliknu kad se ona udica bućne u vodi... Ostavio ja malog brata (stričev sin) da razvaljuje, i za kratko je nagurao 150 skilla i još je htio da igra, jedva sam ga odvojio od kompa, još kupiš čokoladicu i eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 googlaj pirox fishing bot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Uzmi mene za bota,najzanimljivije u wow-u mi je bilo da pecam (ne salim se) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 pecas u orgrimaru signujes ab pecas u abu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 cini mi se da su ukinuli pecanje u battlegroundovima u nekom davnom patchu al nisam siguran Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 dobro ti se cini :)) Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ona trazi mouse machine, ja sam to koristio za honor grind mozes da stavis da ti svakih 5-10 sec koliko vec treba ti se pritisne neko dugme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 Uradi kao ja: Ako imaš brata ili sestru od 3-10 godina, nauči ih da kliknu kad se ona udica bućne u vodi... Ostavio ja malog brata (stričev sin) da razvaljuje, i za kratko je nagurao 150 skilla i još je htio da igra, jedva sam ga odvojio od kompa, još kupiš čokoladicu i eto Nazalost nemam, tako bi i honor grindao onda :D googlaj pirox fishing bot Probacu to. Uzmi mene za bota,najzanimljivije u wow-u mi je bilo da pecam (ne salim se) Hehe, ako mi ne uspe kombinacija sa botovima uzimam tebe :D ona trazi mouse machine, ja sam to koristio za honor grind mozes da stavis da ti svakih 5-10 sec koliko vec treba ti se pritisne neko dugme Da to je dobro za pvp, ali fishing udica ne pada uvek na isto mesto i ne "upeca" se riba svaki put u isto vreme. Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 A jel ima neke šanse kod tog pirox fishing bota da blizzard izvali da nešto muljam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ako te ne ko reportuje tj ako ne odgovoris na wisp neki a vidi da pecas i slicno a takvih picki ima kao sto su mene reportavali sto male elfove prozivam da su gejevi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 stavi /dnd shhhhh u'll scare the fishes! i onda sedi i pecaj... tojest plati caletu / instaliraj bota Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 S:"Cale aj dam ti 300 dinara da mi pecas 2 sata?" C:"Odakle tebi 300 dinara?" S:"Kako odakle? Pa ti si mi dao." Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 U WoW-u moze da se peca?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 S:"Cale aj dam ti 300 dinara da mi pecas 2 sata?" C:"Odakle tebi 300 dinara?" S:"Kako odakle? Pa ti si mi dao." za razliku od tebe, neki ovde vec zaradjuju samostalno. Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 (edited) nije mi jasan xzorov post ... :/ mislim da nikom nije... samo bedan pokusaj vica... @kiBo pa naravno... :) Edited September 9, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ako te ne ko reportuje tj ako ne odgovoris na wisp neki a vidi da pecas i slicno Ma nije frka da sedim 15 minuta i da gledam u ekran, samo da ne moram da pomeram ruke oko pecanja XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 @marlena & sasuke Hvala bogu pa vas dvojca zaradjujete samostalno. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ban? Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 @marlena & sasuke Hvala bogu pa vas dvojca zaradjujete samostalno. kad nemas sta pametno da kazes, bolje je cutati. ako je za tebe apstraktno zaradjivati, onda ok postujem tvoje misljenje. Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 dve muve jednim udarcem epic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 kad nemas sta pametno da kazes, bolje je cutati. malo je tuzhno kada ti ovo kaze kibo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts