Vosa Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Ovako na prodaju Human mage Sylvanas Pvp realm transferable i promena imena spremna... takodje na accu je i warrior lvl 61.. Od opreme ima mesavinu s2/s3/s4 kao i full vindicator.. Ima tailoring 375 kao i 1000 arena pojena u steku i 10000 honora. Lik je isto full socketovan i enchantovan.. Pve gear je kvaliteta kz/badge/za... ima 3 dela t4.. Acc je jos uvek uplacen do 21og septembra, ja sam iz bga tako da mozemo se nadjemo.. i da vam sve pokazem... Imam sq, mail i sve sto vam treba u zivotu ako ima nekih pitanja javite se preko pma.. Aj poz svima i ne ujedam ako niste do jaja riba tako da slobodno pitajte preko pma i dajte ponude.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 Ne trazim puno para tako da javite se sto pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 Cena 120 e fixna.. Navali Narodeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 LIk sad je nabavio i t4 chesti i belt of blasting i stuff iz za sve epick socketima enchovano tako da javite se imam za sad ponudu od 100e ko da 120 ide njemu odma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 za edit opciju nisi cuo a i bumpujes svaka 2 dana a i vidim zanima nekog za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 za edit opciju nisi cuo a i bumpujes svaka 2 dana a i vidim zanima nekog za to Znas kolko me zanima tvoje "cenjeno" misljenje??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Znas kolko me zanima tvoje "cenjeno" misljenje??? trebao bi da te zanima pravilnik foruma koji dozvoljava 1om nedeljno da se bumpuje oglas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) Znas kolko me zanima tvoje "cenjeno" misljenje??? Auuuuu killy owo je bilo lichno [:p] Edited September 17, 2008 by Ivann "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Znas kolko me zanima tvoje "cenjeno" misljenje??? Ban incomming. A realno laze da ima ponudu od 100e :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 Broj 1 edit opcija mi ne radi iz nekog razloga vec barem 3 dana tako da dont blame me ako imam nesto da dodam, broj 2 sta bi sa onim pravilom nema rusenja tudjih topica tako dalje i ako vam je ovo mesto da spamujete tipa nesto " vidim da nekog zabole " samo da bi nesto napisali.. /clap Broj 3 Neka bude da lazem ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts