Misha Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Ja bih vozio nju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Ne secam se da sam gledao gore dve epizode neke sezone. U stvari, ako se pogleda ova cela sezona, ukupno gledano, totalno je sranje. Ima nekoliko dobrih epizoda u sredini sezone koje kao da su izvadjene iz konteksta. I onda ovaj kraj? Izgleda kao da je serija trebalo da ima 22 epizode, ali posto ne moze, onda su je u dve epizode skrljali 12 epizoda. Jos je gore to sto je sve potpuno besmisleno i naivno objasnjeno. Razocaran sam. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 meni se bas svidelo :) ima par sjajnih momenata u ovoj epizodi jeste ova sezona losija od prve, ali ovakav kraj obecava odlicnu trecu sezonu \o/ i nije beka bila kakva ume da bude, ivane! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Cekaj, "par sjajnih monenata" je tvoje opravdanje za dobru epozodu? I to onu koja zavrsava sezonu? 1. Umire Lu, potpuno neopravdano. Valjda nisu znali vise sta ce sa njim, valjda je on sluzio samo da Moldera vrati u formu. Mosh misliti, genijalno. 2. Crno dete, ok, klise je, ali nije los i paf odjednom, posle 11 epizoda izdrkavanja po gledaocima, Karen opet hoce da bude sa Molderom. 3. Na kraju kada ga Karen hoce, on odlucuje da ostane sa cerkom u LA-ju zbog njenog decka (?!) i pusta da ljubav njegovog zivota jednostavno ode. 4. Karen za minut odlucuje da ide u NY bez cerke, koja je neophodno morala da ide sa njom u NY, nije bilo sanse da ostane sa Molderom (?!) 5. Molder ostaje da odgaja cerku i u njihovoj prvoj zajednickoj setnji on samo sto ne pojebe ribu? O cemu mi ovde pricamo? Pricamo o nesposobnom scenaristi, koji jedino zna da napise dobre dijaloge izmedju muskarca i zene kada je sex u pitanju, paleci pubertetlije u svakom od nas, a da ne zna nista o bilo kakvom drugom odnosu izmedju ljudi. Sto bi bilo ok da je makar dosledan ili da se nije upustao u ozbiljne price i zeleo da napravi bogzna kakav zaplet. Eto zasto sam razocaran, ne zato sto serija nema sjajnih momenata da se covek nasmeje i gde ce videti dobre ribe, nego zato sto se osecam ismejanim od nekog lika koji nije bio svestan u sta ulazi, misleci da jedna midsizon serija nece doziveti uspeh samo na osnovu jebanja. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 bole brate, meni je karen oduvek isla na kurac i da, seriju gledam zbog vrhunskih momenata. vec sam rekao da mi je glavna radnja sranje i da smara nagovestaj je da treca nece imati smarackih momenata (aka momenata sa karen, mada opet, sad postoji opasnost od ove male), nego da ce biti sprdnja. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Ja bih voleo da meni ide na kurac!!! Ok, u svakom slucaju, objasnio sam zasto sam se razocarao, zato sto sam mislio da je serija nesto sto nije. A da li cu gledati sledecu sezonu jos uvek ne znam, iz slicnog razloga sam prestao da gledam Dextera. U stvari ono sto me najvise boli je sto vise nema dobrih serija koje se bave necim malo dubljim od plitkog. Sve serije trenutno su lose (izuzev Housea, koji je sve gori, i Life-a koji se jos drzi) u tom smislu, bukvalno kao video igre ili holivudski blok basteri (sto je prava steta jer smo pre 3 godine imali odlicnih serija koje su kvalitetom daleko odskakale od Holivuda). U principu ovo je samo kukanje, al' sta da radim, sad mi je lakse. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Moram priznati da se skoro u potpunosti slazem sa boletom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 ^Takodje... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ova sezona je zavrsena kako je zavrsena i tu se slazem sa Boletom, al najjadnija mi je lozacka najava sledece sezone u fazonu: GLEDAJTE SLEDECU SEZONU BICE PRCANJA MNOGO!, jer je jelte, sada molder sAm sa cerkom i moze da radi sta hoce! - mislim jebote, da sam u osnovnoj skoli pa ajde i da se nalozim na ovo... ali zaista zaista sam se razocarao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 ne, nego je bolje da bude natezanja sa zenom onom retardiranom, ajde ne seri :D to sto je on sada sam (sa onim mali retardom) ne znaci samo da ce biti prcanja, znaci i da ce biti gomila fora i 10x zanimljivijih situacija od rasprava sa zenom Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 TAKO JE PEHOR!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 to sto je on sada sam (sa onim mali retardom) ne znaci samo da ce biti prcanja, znaci i da ce biti gomila fora i 10x zanimljivijih situacija od rasprava sa zenom Pejo, ja nigde nisam napisao da ce biti samo prcanja, ali najava sledece sezone se zasniva na prcanju i na to sam mislio, pogledaj najavu i bice ti sve jasno. nesto u fazonu "there's 130000 single women in LA bla bla, and Hank moody is a single father raising young daugther bla bla", znaci oni idu na tu foru da se mi nalozimo da ce biti prcanja dosta :) - E to mi jadno :) Naravno, videcemo sta ce da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 zapravo kaze 'and the women hank moody wants is not one of them' neecola fials :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 jao znao sam da ces se za taj deo uhvatiti (zato sam i napisao umesto toga "bla bla" nadajuci se da ipak neces skotnati), pusi ga pejo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 odgledah sve. sta ja znam. dok sam se u prvoj sezoni smejao kako seru i svrsavaju jedni po drugima, ovde se vise vrti oko socioloskih problema, mracno je previse, retko sam se glasno nasmejao Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 u nije sto tries iljada vec 13 miliona!!! nikola je dabl fialovo!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts