Lucky Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Evo sad jedno zanimljivo pitanje ... Za koji se mobilni uređaj odlučiti (a da bude i telefon) ako je vrlo važna e-mail komunikacija, surf netom, i slično? Razmišljanje je skroz na početku pa ne znam ni sam tačno šta mi treba, ali je potreban telefon koji može da odgovori situaciji u kojoj sam ja negde napolju i hitno treba da napišem neki mail ili nešto pogledam na netu. Naravno, sve ja to mogu i preko trenutnog telefona kojeg koristim (imam Gmail mobile instaliran) ali bih ipak hteo nešto što ima "punu" tastaturu. A opet, da nije preveliko, i da ima wireless. Znači, da li je to Nokia E71, ili pak neki Blackberry, ili možda QTek neki ... iphone? Još jednom - lakoća i komfor prilikom surfa/slanjamaila je veoma važan, odnosno da bude što bliže radu na notebook-u koliko je to naravno moguće, a ne da na 8 tastera nabadam i pokušavam da napišem iole duži e-mail :) Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Meni se isktrno vise svidja E61 nego E71 jer ima vecu tastaturu i veci ekran. E71 ima dobru kameru i GPS ali koliko znam ti imas dobar fotoaparat a GPS je kao i kod svih telefona dosta lose odradjen i igraces se par dana sa njim i to je to. iPhone je dosta nezgodan za kucanje iole duzih poruka/mailova. E sada svi mobilni pate od dosta slabog wifi-a, tako da racunaj na to. Tako da moj glas ide E61 kosta oko 220€. Ima veliku tastaturu super ekran. Jedina mana mu je sto je bas veliki telefon. Ali ako nosis neku tobrbisu na novcanik telefon itd onda to nije problem. Ako oces da se izivis onda mozes da udes na E80 ili neki HTC koji su 500€+. EDIT: E da zabotavio sam da dodam, ti si verovatno na postpaid-u pa pogledaj kod tvog provajdera da li mozes da dobijes nesto jeftinije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 i ja se mislim da kupim neki qwerty telefon, jer me smara gmail mobile sa ogranicenjem od 200 karaktera po emailu (ili 120)... i ovaj mi je zapao za oko http://www.helio.com/#/mobile-devices/ocean/360-view/.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 BlackBerry je odlichan, pa pogledaj ovo sto nude kod nas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 igi brate, tebi to cudo zapada za oko vec tri godine :))) laki, ne znam sto se hajli ne javlja, ali u ovom broju sk je bas nahvalio htc diamond :D jes da je skup, ali kad si vec pomenuo iphone, eto ti i ovo za razmatranje Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 xperia doduse dosta se hvali htc modeli kod nas ali su i oni oko 500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 ovaj htc diamond je lep ali mi se ne svidja sto nema pravu qwerty tastaturu nego fura isti fazon kao i iphone Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 skupi pare za HTC Touch Pro, ako imaš toliko. Diamond je odličan isto. Xperia će biti preskupa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 Ko'ko keša? Plus, imam mali problem sa Windows Mobile OS-om pošto mi se nikada do sad nije dopao, na bilo kojem uređaju da je bio. Sa druge strane, nisam ja sad neki zadrti, ako mi kažete da je ok i da sve radi kako treba, strava. Jedino da ne košta 1000 evra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Diamond je 45k, Touch Pro ne bi trebalo baš da je mnogo skuplji. Naravno, napolju su značajno jeftiniji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 Pa kud cu sad ponovo da idem napolje, 'de se ne setih da hoću možda nešto ovako pre tipa mesec dana? :)) Ok, kul, hvala za savet. Moram da vidim samo da li imam negde da pogledam "sempl", da vidim kako radi u praksi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts