VoOdoO_MaN Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ^Upravo to htedoh da kažem. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Ahaha, neshto mi je smeshno kad prichash o buljavim/razrokim ochima ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Uh a ona skroz desno je do jaja riba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 samo je zrikava malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ja pre godinu dana :D Sada sam josh chupaviji :p Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Mini val + šoferske cvidže = win Još ako imaš i gitaru, tebe mora da žene saleću non stop Edited November 9, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 moracu nekog da ubijem srafcigerom, overloaduje mi se bafer sa ovim 'penis', 'prcati', 'ne', ':(' itd grozotama:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 Izvini bratori, evo ispravio sam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 pa ne bi ja tebe izbo srafcigerom nego nekog random, plus sto nisi shvatio sta pricam, mogo si da stavis kurac, kurcina, flekava kurcina, nije fazon u vulgarnosti vec u strahotnom nedostatku sarma novog slenga!!111 (evo, stavih broj umesto uzvicnika, kome ja serem) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 budi maštovit pa izmisli nove slengove, da te čujemo : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Mini val + šoferske cvidže = win Još ako imaš i gitaru, tebe mora da žene saleću non stop because you think so,that is why you dont get any,you niggurjew! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Mini val + šoferske cvidže = win Još ako imaš i gitaru, tebe mora da žene saleću non stop Nije mini val sve prirodno :PP Naravno da sviram gitaru :)))) Imao sam i bend waow! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ti mora da se saplices od pichke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ide ulicom i upadne u pichku У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 valjda o pichke :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 taj rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 pa vidi se da gruja prica iz iskustva a da je inges samo slusao o tome :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 čru.. čru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 RUR-fuckers!!! ^^^^^^^^^ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 evo neke sveze, vecerasnje Malo duhana, kahve i rahatluka u Sheherezadi :D mi smo tu duvanili pardon, duhanili :D Alo bre !!! :D lols rojs Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 kakvo je to mesto Sheherezada?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 Loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 pa vidi se da gruja prica iz iskustva a da je inges samo slusao o tome :D taj rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 valjda o pichke :)) o pichku ;) :P У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 kakvo je to mesto Sheherezada?? Mali kafic u centru, u muslimanskom stilu, muzika, sve(kahve, duhana, rahatluka :D), nargile i tako to... A i konobarica je :P :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts