Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

znači, ne negiraš ono što sam napisao u prethodnom postu, po tvom mišljenju je normalno pišati s krova autobusa. prvo to da ustanovimo. dobro.

dalje, u ovom boldovanom je poenta. meni, recimo, padne na pamet da se kreveljim ili startujem neku ribu ili tako nešto. tebi je palo na pamet da se penješ na autobus i pišaš s njega. mislim da mogu da kažem, bez da uzurpiram poziciju arbitra za normalnost, da si ti, miško, seljačina.

a što se hejta tiče, trudim se da te ne hejtujem jer sam ovde admin i tako to, već samo da ti ističem činjenice, onakve kakvim ih vidim. a pošto je ovde iznošenje mišljenja (osim u ekstremnim slučajevima) dozvoljeno, koristim svaku priliku da kažem da mislim da ti je mesto na tribinama a ne na ovom forumu.

Pazi kako ti donosish tako olako zakljuchke? Jesam li ja rekao da sam se popeo na autobus kako bi shorao odatle i da je to bila namera? LOL - Ne? Popeli smo se chisto onako iz zajebancije i tu smo se blesavili i skakali, u jednom trenutku nas je uhvatilo i to je to. Mislim bash me boli kurac i da nas je neko video i da li ti mislish da sam ja seljak ili nisam, ali jedna stvar je jako ochigledna ovde - a to je da ti pokushavash da bacish neki bedan hejt, a ne da istaknesh bilo kakve chinjenice.

Pritom i da jesam seljak, ti kao admin opet ne bi trebalo to da mi kazhesh, jer smo ti jelte, svi mi manje-vishe ovde jednaki.

Pritom Sawowskog i mene konstantno minirash po forumu. Iskuliraj se, ozbiljno ti kazhem jer se zaista suzdrzhavam da ja istaknem neke chinjenice o tebi.

Tako da lepo ignore me i cao-zdravo. Vidish kako meni dobro ide dok ti prvi ne zapochnesh :]

Got some minuses for free?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

voodooo man decko ja tebe ne kontam sto si imao potrebu da uopste kazes da si se pentrao po autobusu ...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

lol nikad ne bih rekao da je ovo bus

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Pazi kako ti donosish tako olako zakljuchke? Jesam li ja rekao da sam se popeo na autobus kako bi shorao odatle i da je to bila namera? LOL - Ne? Popeli smo se chisto onako iz zajebancije i tu smo se blesavili i skakali, u jednom trenutku nas je uhvatilo i to je to. Mislim bash me boli kurac i da nas je neko video i da li ti mislish da sam ja seljak ili nisam, bla bla prd prd

ako je tako zasto si uopste kachio sliku i zasto uopste komentarises

fallout_table.gif

pochinjem da nagadjam da je ovaj dj vudumen neki long lost marin brat

imaju istu "logiku", iste comebackove (dva tri pasusa pravdanja sa "bash me uostalom i briga" izjavom tu negde), oboje su bolidi shto se muzike tiche (jebiga to je prvo shto zapazim) itd itd

jedino shto se ne slazhe u mojoj teoriji je shto je mara bash odvratna a vudumen ima slatke okice i nema minijaturni reljef random stare gromadne planine umesto kozhe lica. e sad tu dolazi neka nova teorija koja je vrlo neoriginalna ali je slikovita buduci da je inspirisana najsvezhijim betmen filmom (tj, tachnije, two face-om i njegovom metamorfozom).

vudu, PRIJATELJU, od sada te zovem "marmen".

neka osoba glupak hehe

vodoman naporan si kao darijan u onim danima

[:0]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...