brue Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Znam da je bila pre slicna tema, no...ne treba mi za kucnu upotrebu vec za posao u firmi. Znaci nije bitno da li se placa ili ne licenca, ni koliko kosta, vec samo koji je dobar u smislu dovoljno opcija a ne bespotrebno zakomplikovano i zamuljano. Zanimaju me samo licna iskustva, ako neko radi u firmi negde i koriste nesto slicno (za vise ljudi), a ne google search rezultati koje mogu i sam da odradim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Evo iz licnog iskustva, a i iz okoline : lepa sveska-planer za finom koricama (ono kao koža). Dovoljno lepo izgleda da delujes kao neko sa planom, dovoljno lepo izgleda da je ne izgubis, i radi posao. Možda ti moj odgovor deluje glupo, ali veruj nije. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 U prosloj firmi u kojoj sam radio je bio obavezan MS software da se svuda koristi pa sam video da ljudi koriste One Note. E sada ja sam ga probao deluje da ima ok opcije. Mada nikada mi nije trebao za nesto ozbiljnije pa ga nisam ni koristio nesto specijalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 OneNote, konacno je presudio kada sam se pogubio u moru ceduljica gde sam sve pomalo zapisivao... Posebno ga hvale ako imas tablet racunar, onda dolazi do potpune funkcionalnosti ali nije ni ovako los. OneNote + veliki Outlook iz office paketa mi zavrsavaju sav organizacioni deo. Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 TNx all DebeJi: (za vise ljudi) Evo iz licnog iskustva, a i iz okoline : lepa sveska-planer za finom koricama (ono kao koža). mm, da :) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 u extra je ovo krukovo moze da se integrise i u gmail, sjajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) Za rad sa dizajn studiom nenadjebiv je Megaplan, ali je minus shto ga za sada ima samo na ruskom... Edited August 28, 2008 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts