Jump to content

Business planner software

brue

Recommended Posts

Znam da je bila pre slicna tema, no...ne treba mi za kucnu upotrebu vec za posao u firmi.

Znaci nije bitno da li se placa ili ne licenca, ni koliko kosta, vec samo koji je dobar u smislu dovoljno opcija a ne bespotrebno zakomplikovano i zamuljano.

Zanimaju me samo licna iskustva, ako neko radi u firmi negde i koriste nesto slicno (za vise ljudi), a ne google search rezultati koje mogu i sam da odradim.

Evo iz licnog iskustva, a i iz okoline : lepa sveska-planer za finom koricama (ono kao koža).

Dovoljno lepo izgleda da delujes kao neko sa planom, dovoljno lepo izgleda da je ne izgubis, i radi posao.

Možda ti moj odgovor deluje glupo, ali veruj nije.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

U prosloj firmi u kojoj sam radio je bio obavezan MS software da se svuda koristi pa sam video da ljudi koriste One Note. E sada ja sam ga probao deluje da ima ok opcije. Mada nikada mi nije trebao za nesto ozbiljnije pa ga nisam ni koristio nesto specijalno.

OneNote, konacno je presudio kada sam se pogubio u moru ceduljica gde sam sve pomalo zapisivao...

Posebno ga hvale ako imas tablet racunar, onda dolazi do potpune funkcionalnosti ali nije ni ovako los. OneNote + veliki Outlook iz office paketa mi zavrsavaju sav organizacioni deo.

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)